Fikret Orman, Diyarbakır’da Gençlik Festivali’nde yer aldı

Fikret Orman, Diyarbakır’da Gençlik Festivali’nde yer aldı

Diyarbakır Gençlik Festivali'nde Şöhretler Karması maçında Beyaz Takım, Kırmızı takım karşısında 5-3 galip geldi.

Ajans Beşiktaş - Diyarbakır Gençlik Festivali'nde Şöhretler Karması maçı oynandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlama vuruşunu yaptığı Şöhretler Karması maçında Beyaz Takım ile Kırmızı takım arasında oynanan müsabaka 5-3 sona erdi. 

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Diyarbakır’da Gençlik Festivali’nde yer aldı.

ju-005.jpg

Beyaz Takım kadrosu:

Semih Şentürk, Tuncay Şanlı, Hamit Altıntop, Hasan Kabze, Ali Tandoğan, Yattara, Ayhan Akman, Serdar Kulbilge, Tolunay Kafkas, Faruk Atalay, Hayati Köse, Fettah Can

Kırmızı takım kadrosu

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir var. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Haydar Ali Yıldız, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan ile Hürriyet ve Adalet Derneği Başkanı Taha Ayhan, Diyarbakır'daki bazı STK temsilcileri ile eski bakanlardan Mehdi Eker.

Şöhretler Karması maçı kaç kaç bitti?

Şöhretler Karması maçında Beyaz Takım, Kırmızı takım karşısında sahadan 5-3 galip ayrıldı. Beyaz Takım adına golleri Ahmet Dursun, Hamit Altıntop, Hasan Kabze, Semih Şentürk ve Ayhan Akman kaydederken, Kırmızı Takım gollerini Süleyman Soylu ve Ayhan Akman attı.