Fikret Orman görevi bırakıyor! Resmen açıkladı

Fikret Orman görevi bırakıyor! Resmen açıkladı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, düzenlediği basın toplantısında olağanüstü yönetim kurulu toplantısı yaparak görevi bırakacağını açıkladı.

Ajans Beşiktaş - Fikret Orman şunları söyledi:

"7.5 seneden bu yana her saniyem, her anım Beşiktaş için geçti. Ne gecemiz kaldı, ne gündüzümüz. Beşiktaş'a başkan olduğum süre içerisinde kimsenin kaldıracak noktası olmadım. Tribünlerle bir yere gelmedim.

Ben başkanlık sürecimde kimsenin kapısını çalıp da para istemedim, kampanyalara düzenlemedim. Ben, Beşiktaş'ın dinamiklerini harekete geçirdim.

İzinleri aldık, stadı yaptık. 2 sene göçebe gibi oynadık. FFP yüzünden Avrupa'ya gidemedik. Beşiktaş'ın geliri yoktu.

Bu stadın her milimetresinde benim alın terim var. Taraftar gruplarından hiçbir zaman destek istemedim, zaten destek de görmedik.

Feda senesiyle başladık ve zor bir seneydi. O süreç içerisinde kimseye askıntı olmadım, hiçbir kampanya düzenlemedim. Tüm bunları Beşiktaş'ın dinamiklerini harekete geçirerek yapmaya çalıştık.

Beşiktaş Tv'yi harika işler yapar hale getirdik. Sonunda kapattık ama HD yayına bile geçmiştik. Fulya tesisleri bitmiş durumdaydı, orayı yaptık. Ümraniye tesislerini iyi hale getirdik.

Göçebe gibi oynadık, stadımızı bitirdik, statla beraber de kendi evimizde neredeyse hiç oynamadan şampiyonluk kazandık. Star oyuncuları kadromuza kattık. Mario Gomez'ler, Demba Ba'lar geldi.

Pusu kültüründen anlamaya başladım, bu iş başka noktalara doğru gidiyor! Beşiktaş'a sahip çıkın dedik, birçok toplantı yaptık ve devamlı altını çizerek söyledim başkanlıkta son yılım. Telefonlarıma küfürlü gruplar kuruyorlar, sosyal medyadan küfürler ediliyor.

Enerjim bu mücadeleye yetmiyor. Kavgam Beşiktaş ile alakalıydı. Bütün bunları Beşiktaş için yaptım.Yanlış anlamayın yorgun değilim. Sadece kırgın ve üzgünüm. Ben ne kötülük yaptım?

Sosyal medyadan kızlarıma bile küfür edildi. Sürekli iftiralar atıldı. Hep anlattım Beşiktaş'a sahip çıkın dedim. Ama hedefe beni koydular.

Çok mücadele etmeme rağmen camiayı bir bütün haline getiremedim. Çok mücadele ettim ama enerjim buna yetmiyor. Hiç yorgun değilim ama kırgın ve üzgünüm. Maçlara gidiyorum, "Fikret gol gol gol" diye bağırıyorlar. İnternet üzerinden gencecik çocukları örgütlüyorlar.

Demek ki bir kan değişikliğine ihtiyaç var Beşiktaş'ta. Benim mevcutiyetim zarar veriyor Beşiktaş'a. Yarın yönetim kurulunu toplayacağım ve Beşiktaş’taki görevimi tamamlıyorum.

Beşiktaş'a faydam olsun diye çabaladım, kavga ettiklerimle Beşiktaş menfaatleri için ettim. Kavgam Beşiktaş'la alakalıydı. Artık o süreçten sonra "ben bu işi neden yapıyorum" diye kendimi sorgulamaya başladım."

Etiketler :