Fikret Orman, Hentbol Şubesinin 40. Yıl Balosuna katıldı

Fikret Orman, Hentbol Şubesinin 40. Yıl Balosuna katıldı

Hentbol Şubesi 40. Yıl Balosu, Akatlar No:1903 Mehmet Üstünkaya Sosyal Tesisleri’nde yapıldı.

Ajans Beşiktaş - Baloya, Başkan Fikret Orman, Basketbol Şubesi’nden Sorumlu Üye Cihat Kumuşoğlu, Kartal Yuvaları’ndan Sorumlu Üye Hüseyin Mican, Amatör Şubelerlerden Sorumlu Üye Erdal Karacan, Genel Koordinatör Levent Çifter, Beşiktaş Mogaz Takımı Antrenörü Müfit Arın, teknik kadro, oyuncular ve Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu katıldı.

Başkan Fikret Orman yaptığı konuşmada, “Değerli büyük Beşiktaş ailesine mensup Hentbol camiamız, bugün özel bir gün hepimiz için. Ben ve benden önce başkanlık yapanların, yönetim kurulumuzun çok büyük emeği oldu. Dışarıdan da destekleyen çok insanlarımız oldu, çok emekleri oldu. Eski yöneticilerimizi aradım. Aramızdan ayrılanları da burada rahmetle anıyorum. Tüm emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Böyle bir günde buluşup kutlamaya fırsatımız oldu. Ben de camia başkanı olarak hepinize çok teşekkür ediyorum. Bugün geldiğimiz süreçte Müfit hocanın çok büyük emeği var. Altı yıldır beraber çalışıyoruz. 32 kupa almışlar tüm ekibiyle beraber. Tüm takımı tebrik ediyorum. Müthiş işler yapıyorlar. Bugün Hentbolda çıkan bir  kanunla beraber, hem tesis yatırımlarımızı hem de Beşiktaşımızın uluslararası başarılarına daha fazla yatırım yapmak istiyoruz. Mogaz, Aygaz grubu ile hep beraber el ele yola çıktık. Hiç elimizi bırakmadılar. Çok teşekkür ediyoruz. Nice başarılarla bu çocuklar, hem sizi hem de Beşiktaş camiasını sevindirirler” dedi.

Erdal Karacan ise baloda yaptığı konuşmada, “Hentbol takımımız inanılmaz başarılara imza attı. 2017-18 Türkiye Kupası şampiyonluğu, Şampiyonlar Ligi’nde olaganüstü başarılarımızdan dolayı oyuncularımıza, idari ve teknik kadromuza sonsuz teşekkür ediyorum.  Ben Başkanımıza 2012 yılından itibaren elnden gelen tüm maddi, manevi destek için kendilerine burada teşekkür ediyorum. Mogaz ailesine de çok teşekkür ediyorum. Mogaz’ın desteğiyle Türkiye liglerinde gösterdiğiniz başarıyı Avrupa’da da göstereceğinize inanıyorum. Bu başarılarımızın 40. yılını kutluyoruz. Şampiyonluğumuz ara vermeden devam edecektir, hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Balo, 40. Yıl anısına Hentbol Şubesine emeği geçenlere plaket takdimi yapılarak son buldu.

Etiketler :