Fikret Orman: "Ibrahimovic'i aldınız mı diye soruyorlar..."

Fikret Orman: "Ibrahimovic'i aldınız mı diye soruyorlar..."

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Sporun geleceği aydınlık mı?" panelinde konuştular

Ajans Beşiktaş - "Sporun Geleceği Aydınlık mı?" paneline katılan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç önemli açıklamalarda bulundu. 

Fikret Orman'ın açıklamaları şu şekilde:

"2012'de Beşiktaş'a başkan olduğumda cirosu 78 milyon dolar civarındaydı. 330 milyon dolar da borcu vardı. Onu yönetmek ve aynı zamanda skorsal başarılar yakalamak kolay olmuyor. Türk futbolu bütçeleri aşağıya çekip küçülerek ve gelirini artırarak bunu aşabilir."

'Genç oyuncuyu alacak bir finansman yok'

"Niçin yaşları büyük futbolcuya gidiyorsunuz? Zaten Avrupa ile 3 yıllık anlaşmamız var, oyuncu satmadan alamıyoruz. Genç oyuncuyu alacak bir finansman yok, öyle bir kaynağınız yoksa oluşmuş bir oyuncuyu alıp maaşını fazla vereceksiniz. Şartlar ve bilanço öyle."

'Maçı izleyecek 1 tane yer bulamadım'

"La Liga 86 ülkede yayınlanıyor ve 86 ülkeye yayın hakkı satılmış durumda. Beşiktaş'ın Malmö maçının olduğu gün Almanya'da, Hannover'deydim ve izleyecek bir yer bulamadım. Kahve de, restoran da bulamadım. Türklerin en çok yaşadığı yerlerden birinde bulamadım."

'Beşiktaş'ın iç olaylarını anlatmayayım'

Stadyumda taraftarlar ''Para nerede?'' diye soruyor, belki burada anlatırsınız sorusuna Fikret Orman, Cumartesi günü divan toplantımız var, bu konuyla alakalı açıklayacağım şeyler var. Orada anlatayım, bugün burada Beşiktaş'ın iç olaylarını anlatmayayım'' diye cevap verdi.

Yolda soruyorlar; kimi aldın, santrfor nerede, geldi mi, Ibrahimovic'i aldınız mı? diye Bu arada Ibrahimovic de 38 yaşında." dedi.