Fikret Orman, İtalya'ya gitti!

Fikret Orman, İtalya'ya gitti!

İtalya'ya giden başkan Fikret Orman, Senegalli golcü konusunda Fiorentina ile bir kez daha masaya oturdu.

Ajans Beşiktaş - Milliyet gazetesinden Serdar Sarıdağ'ın haberine göre Khouma Babacar’ı kiralık olarak Beşiktaş’a kazandırmak isteyen Başkan Orman, Çizme ekibine yeni bir teklif sundu. Siyah-beyazlılar, Fiorentina ile anlaşma sağlanamazsa Gignac için başlatılan girişimlere hız verecek. Şenol Güneş’in yeşil ışık yaktığı Burak Yılmaz’ın da listede olduğu belirlendi.

Khouma Babacar için Fiorentina ile pazarlık masasına oturan ancak İtalyan ekibinin kiralama teklifine sıcak bakmaması nedeniyle sıkıntı yaşayan Beşiktaş, Senegalli golcü konusunda ikinci kez nabız yokladı.

Fiorentina’ya Babacar için yeni bir teklif sunan ve İtalyan ekibini ikna etmeye çalışan siyah-beyazlı yönetim, Fransız golcü Gignac için başlatılan temaslarını da yoğunlaştırdı. Aboubakar dosyasını tamamen kapattığı ortaya çıkan Beşiktaş, Babacar için Fiorentina ile anlaşamazsa Gignac’ı kiralamak için düğmeye basacak.

UEFA Temyiz Kurulu’nda yapılan savunmanın ardından Milano’ya geçerek Babacar için Fiorentina ile görüşmelere devam eden Başkan Fikret Orman, golcü transferinde bütçeyi zorlamak istemiyor. Siyah-beyazlılar mali disiplin nedeniyle Aboubakar’dan da vazgeçti.
 
Şüpheler var
Teknik Direktör Şenol Güneş’in ısrarla isteği golcü transferini İspanya kampına yetiştirmek için yoğun çaba harcayan siyah-beyazlıların bir hafta içinde bu problemi çözmesi bekleniyor. Bu arada Beşiktaşlı bazı yöneticilerin, Babacar transferine mesafeli yaklaştıkları ifade edildi. Siyah-beyazlıların, Senegalli golcüye, Aboubakar’ın boşluğunu doldurması konusunda şüpheli baktıkları savunuldu.

Etiketler :