Fikret Orman, Japonya'da basın toplantısı düzenledi

Fikret Orman, Japonya'da basın toplantısı düzenledi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Japonya'da bir basın toplantısı düzenledi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Kulübü'nün tanıtım faaliyetleri kapsamında bir dizi temasta bulunmak üzere Japonya’da bulunan başkan Fikret Orman, Japon basın mensuplarıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

Japon basın mensuplarına; Başiktaş hakkında bilgiler veren Orman, Beşiktaş'ın tanıtım faaliyetleri ve futbol takımının Japonya’da yapmayı planladığı yaz kampı hakkında açıklamalarda bulundu.

Orman, toplantının soru-cevap bölümünde Japon basın mensuplarının; Beşiktaş, taraftarlar, Shinji Kagawa transferi, Spor Toto Süper Lig’in pazarlama faaliyetleri ve İstanbul hakkındaki sorularını cevapladı.                                 

"BEŞİKTAŞ TÜRKİYE'NİN İLK SPOR KULÜBÜ"

Japon gazetecilere Beşiktaş'ı tanıtan ve yazın dostluk maçı için Japonya'ya geleceklerini söyleyen Fikret Orman şu ifadeleri kullandı:

"Beşiktaş Türkiye'nin ilk spor kulübü. 1903 senede kuruldu. 116. yaşını bu sene kutlayacak. 20 milyondan fazla taraftarı olan ve 18 değişen branşta faliyet gösteren bir kulüp."

"DOSTLUK MAÇI İÇİN JAPONYA'YA GELECEĞİZ"

"Japonya ile ilişkilerimizi arttırmak istiyoruz. Takımımızı dostluk maçı için Japonya'ya getireceğiz. Japon halkının da bizleri takip etme amacındayız."

İŞ ORTAĞI İLE GÖRÜŞTÜ

Orman, siyah-beyazlı kulübün global iş ortağı Mainichi-Sponichi Grubu'na Japonya'da ziyarette bulundu. 

Orman'ın uçak seyahati esnasında Japon gazetelerinde yer alan Beşiktaş haberlerini incelediği görüldü. Orman'ın ayrıca, siyah-beyazlı futbol takımının Japonya'da yapmayı planladığı sezon başı kampı ile ilgili de değerlendirmelerde bulunduğu belirtildi.

a1-076.jpg

Etiketler :