Fikret Orman kendinden emin

Fikret Orman kendinden emin

Çebi'nin adaylıktan çekilmesi sonrası iyice rahatlayan Başkan Fikret Orman’ın, yarınki Olağan İdari ve Mali Genel Kurul’da ibra edilmek ve pazar günü de yeniden başkan seçilmek konularında son derece rahat olduğu öğrenildi.

Ajans Beşiktaş - Bu hafta sonu Beşiktaş için oldukça hareketli geçecek. Siyah-Beyazlılar’da yarın 2018 Yılı Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı ve hemen ardından pazar günü de başkanlık seçimi yapılacak.

Başkan Fikret Orman’ın, iki toplantı öncesi de son derece kendinden emin olduğu öğrenildi. Başkan Orman’ın yakın çevresine yaptığı açıklamada, hem idari ve mali olarak ibra edilme hem de başkanlık seçimi konusunda bir sıkıntı yaşanmayacağına inandığını söylediği öğrenildi.

Üstünlük kurmayı bekliyor

Özellikle kendisine rakip olarak gördüğü eski yönetiminden Ahmet Nur Çebi’nin son anda aday olmaktan ailevi sebeplerden dolayı vazgeçmesinin Orman’ı bir hayli rahatlattığı bildirildi.

Bu seçimdeki rakibi Hürser Tekinoktay’a oylamada büyük üstünlük kuracağını düşünen Orman, yeni yönetim ve yeni hedeflerle kulübü tekrar yakın zamandaki başarılı günlerine döndürmeyi amaçlıyor. (Fanatik)