Fikret Orman, Kubilay Yılmaz'ı ziyaret etti

Fikret Orman, Kubilay Yılmaz'ı ziyaret etti

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Darüşşafaka Ömran ve Yahya Hamuluoğlu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi gören hentbolcu Kubilay Yılmaz’ı ziyaret etti.

Ziyarete Başkan Fikret Orman’ın yanısıra Erdal Karacan (Amatör Şubeler, Süleyman Seba Tesisi’nden Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi), Beşiktaş Mogaz takımı teknik ekibi ve oyuncular katıldı.

Kubilay Yılmaz’ın ailesinden ve doktorlardan bilgi alan Başkan Fikret Orman, Kubilay’ın bir an önce sağlığına kavuşması temennisinde bulundu.

Fikret Orman: "Tek temennimiz bir an önce ayağa kalkması"

‘’Çok ağır bir trafik kazası. Allah acil şifalar versin. Sporcu olması, genç olması avantaj. Müfit hocalar onu çok çalıştırmışlar avantajını şimdi görüyorlar. Biz ilk günden beri yanında olduk. Isparta’da tedavi görürken sezon sonuna kadar olan tüm maaşlarını ödedik. Şimdi buradaki masraflarını karşılıyoruz. Elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz. Hayatın içinde olan şeyler bunlar. Belki buradan dönerken bizim başımıza gelebilecek şeyler. Tek temennimiz bir an önce ayağa kalkması. İyi temennide bulunup, dua etmek ve ayağa kalkmasını ümit etmekten başka yapacak birşey yok.’’

Kubilay Yılmaz’ın tedavisinde ilerleme kaydedildiğini belirten Erdal Karacan; ‘’Gayet ilerleme kaydediyor. Temennimiz en kısa zamanda sağlığına kavuşması. Kulübümüz ilk günden beri yakından konuyu takip etmektedir. Kendisinin arkasındadır. Dualarımızla beraber bir an evvel ayağa kalkmasını, takımına dönmesini bekliyoruz. Ailenin de morali çok yüksek. Dua ediyoruz, bir an evvel sağlığına kavuşması için" dedi.

Müfit Arın; ‘Her geçen gün iyileşen, daha iyiye giden bir Kubilay var’

‘’Sürecin başından beri beraberiz. Her geçen gün iyileşen, daha iyiye giden bir Kubilay var. Camia, teknik ekip ve takım olarak hep takip ediyoruz. Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşacak.’’