Fikret Orman, Londra’ya neden gittiğini açıkladı!

Fikret Orman, Londra’ya neden gittiğini açıkladı!

Beşiktaş Sompo Japan'da koç Ufuk Sarıca, beIN SPORTS HABER'de Şükran Albayrak'ın sunduğu Timeout programına konuk oldu. Başkan Fikret Orman'da programa telefonla katıldı.

Ajans Beşiktaş - Programda pek çok konuya değinen Ufuk Sarıca, transfer hakkında da açıklamalarda bulundu. Guard pozisyonuna takviye yapmak istediklerini belirten Sarıca:

"Guardla ilgili düşüncelerimiz var, yarın öbür gün bir takviye veya değişiklik olabilir. Net guard mı yoksa 1-2 pozisyonunda oynayabilen bir oyuncu mu olacak göreceğiz. İmkanımız var, uygun bir oyuncu bulmayı bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Programa telefonla bağlanan Beşiktaş Spor Kulübü başkanı Fikret Orman ise şunları söyledi:

"Daha çok ara transfer dönemi için geldim. İlgilendiğimiz oyuncular var sadece sezon ortasında değil, sezon sonunda da kadromuza katacağımız isimlerle ilgili çalışmalarımız sürüyor. 1-2 görüşmem var. Bugün yaptığımız görüşmelerde hem sezon sonu hem de ara dönemdeki oyuncular için çalışmalarımız var. Herkes zannetmesinki sadece şu anla ilgili şeyler yapıyoruz." 

Basketbolda passolig süreci için konuşan Orman, "Passoligin esas manası hangi koltukta kim oturuyor bilebilmek. Malesefki kanunda da yazmasına rağmen hukuki sorunlar çözülemediği için geçemedik. Biz bunun için yatırımını yaptık. Kulüplerine zarar verenlerin kimliğinin belli olmasını sağlayacağız."

Etiketler :