Fikret Orman, Negredo'ya güveniyor! "Bu sorunu Aboubakar da yaşamıştı"

Fikret Orman, Negredo'ya güveniyor! "Bu sorunu Aboubakar da yaşamıştı"

Aytemiz Alanya maçında İspanyol yıldızın attığı galibiyet golüne çok sevinen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, tecrübeli oyuncuya güveniyor

Ajans Beşiktaş - Süper Lig’in 10. haftasında Aytemiz Alanyaspor deplasmanına 4 haftalık galibiyet özlemiyle çıkan Beşiktaş, yine çok zorlandı ama 3 puanı Alvaro Negredo’nun 87. dakikada attığı golle almayı başardı. Derin bir oh çeken siyah-beyazlılarda başkan Fikret Orman da İspanyol yıldızın kaydettiği galibiyet golü sonrası büyük bir mutluluk yaşadı.

Karşılaşmanın ardından Negredo’nun golünü değerlendiren Orman, “Negredo çok önemli bir oyuncu. Bize gelmeden önce de çok büyük takımlarda oynamış, kendisini kanıtlamış bir futbolcu. Bu maça kadar gol atamamıştı, şanssızdı. İyi çalışıyordu ve nihayet şeytanın bacağını kırdı. Çok kıymetli bir gol attı. Bu gol şimdi onu da rahatlatmıştır. Geçen sezon benzer bir durumu Aboubakar da yaşamıştı. İlk golünü attıktan sonra da açılmıştı ve takıma da çok önemli katkı sağlamıştı.

‘GOLCÜLER BÖYLE DÖNEMLER YAŞAR’

Bundan sonra ben Negredo’nun gollerinin devamının geleceğini düşünüyorum. Golcüler bazen böyle dönemler yaşarlar. Uzun süre gol atamazlar ama bir kez o kilidi kırdıklarında da durdurulamazlar. Negredo da umarım bundan sonra böyle gollerle Beşiktaşlılar’ı sevindirecek” şeklinde konuştu.

Siyah-beyazlı yöneticiler de aralarında yaptıkları sohbette “Takım stresliydi. İki yıldır böyle arka arkaya maç kazanamadığımız hiç olmamıştı. Galibiyet golünü Negredo’nun atması da güzel. Onu da kazanmış olduk. Artık daha faydalı olacaktır” ifadelerini kullandılar. (Vatan/Erdal Cömert)

Etiketler :