Fikret Orman Temsa fabrikasında!

Fikret Orman Temsa fabrikasında!

Beşiktaş'ın ulaşım sponsoru Temsa'nın Adana'daki fabrikasında özel bir buluşma yaşandı.

Ajans Beşiktaş Özel - Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, Beşiktaş'ın ulaşım sponsoru Temsa'nın Adana fabrikasında bir araya geldi.

Toplantıda bir konuşma yapan Başkan Orman, Temsa'ya Beşiktaş'a verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Buluşmaya Orman'ın annesi Nuran Orman da katıldı.



a1-002.jpg

Başkanımız Fikret Orman yaptığı açıklamada, Adana’da olmaktan ve karayolu ulaşım sponsorluğu desteği veren Temsa’nın fabrikasında bulunmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, “Temsa yönetimi ve Adanaspor yönetimi bizlere çok güzel bir ev sahipliği yapıyorlar. Temsa bu yıl takımımızın karayolu ulaşım sponsorluğunu üstlendi. Takımımız hem süper ligde yine şampiyon olmak, şampiyonlar liginde de ülkemize gurur katma ve üst turlara çıkma mücadelesi veriyor. Bu mücadelemizde Temsa’nın bizim  yanımızda olmasından mutluyuz ve teşekkür ediyoruz. Yarınki maçta ise Adanaspor ve Beşiktaş arasında geçen maçlar her zaman izleyenlere büyük keyif vermiştir. Yarın da yine izleyenlerin keyif alacağı centilmence bir maç olmasını diliyorum” dedi.  

s2-001.jpg

Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, Türk futbolunun en önemli iki kulübü arasında yer alan Beşiktaş ve Adanaspor yönetimini fabrikalarında ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Bugün aslında üç şampiyon burada demek yanlış olmaz. Beşiktaş Süper Ligimizin şampiyonu, kentimizin takımı Adanaspor 1. Lig şampiyonu, 3’üncü şampiyon da Türkiye otobüs pazarının lideri Temsa. Şampiyonların bu buluşması bize büyük mutluluk verdi. Cumartesi günü Beşiktaş ve Adanaspor karşı karşıya gelecek. Bunun öncesinde Temsa’da buluşulması da çok önemli. Biz iki önemli takımımıza da yarınki maçta ve süper lig yolculuğunda başarılar diliyoruz. Ayrıca, Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi başarıyla temsil eden Beşiktaş’a bundan sonraki süreçte başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

4r.jpg

Törende konuşan Adanaspor Başkanı Bayram Akgül de Temsa’nın otobüs üretiminde elde ettiği başarılardan gurur duyduklarını  ifade ederek, “Kentimize sağladığı istihdam katkısıyla, ihraç ettiği otobüslerle ülkemize sağladığı katma değerle Temsa bizlere büyük gurur veriyor. Burada kentimizin gurur duyduğu marka olan Temsa’nın kalbinde olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum.  Bugün burada Süper Lig şampiyonu Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanımız Sayın Fikret Orman ile yarınki maç öncesinde bir araya gelmekten de büyük mutluluk duyduk. Beşiktaş Jimnastik Kulübüne güzel kentimiz Adana’da en güzel ev sahipliğini göstermek istiyoruz. Yarınki maçta centilmence bir mücadele olmasını diliyoruz” dedi.