Fikret Orman: ''TFF Başkanlığı gibi bir düşüncem yok''

Fikret Orman: ''TFF Başkanlığı gibi bir düşüncem yok''

Süper Lig ekibi Beşiktaş'ın kongre üyelerinden Yılmaz Canpolat, siyah beyazlı kulübün eski başkanı Fikret Orman'ın Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı olacağını söyledi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Başkanlığı’nı bıraktıktan sonra spor camiasında çok fazla görünmeyen Fikret Orman için çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. 

''Özdemir bırakma kararı aldı''

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Beşiktaş’ın kongre üyelerinden Yılmaz Canpolat, ''Net bilgilere sahibim. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir çok yıprandı. Zaten kendisi bu durumu geçen günlerde katıldığı bir televizyon programında da ifade etti.

"TFF'nin yeni başkanı Fikret Orman olacak"

Önümüzdeki Mart ayında seçim tertip edilecek. Nihat Özdemir görevi bırakacak. Fikret Orman'ın ismi üzerinde birleşildi. Orman, uzun süredir İstanbul'da değildi. Son olarak Bodrum'da zaman geçirdi. Bu gelişme üzerine İstanbul'a geldi. Seçim çalışmalarına başlayacak. Son dakikada bir aksilik çıkmazsa TFF'nin yeni başkanı Fikret Orman olacak'' dedi.

FİKRET ORMAN'DAN YALANLAMA

Beşiktaş'ın eski başkanı Fikret Orman, kendisinin Türkiye Futbol Federasyonu olacağına dair haberleri Ajans Beşiktaş'a yaptığı açıklamada yalanladı. Orman, ''Bu haberler asılsız. Bodrum’da olduğum da asılsız bir haber. En son Temmuz ayında gittim Bodrum’a. Şu an kendi işlerimle ilgileniyorum. TFF Başkanlığı gibi bir düşüncem yok.'' ifadelerini kullandı.

Etiketler :