Fikret Orman, UEFA Süper Kupa finali hakkında konuştu

Fikret Orman, UEFA Süper Kupa finali hakkında konuştu

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone ile imzalanan forma sponsorluğu için düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş 6 yıldır Vodafone'la beraber devam ettirdiği forma sponsorluğunda nikah tazeledi. Siyah-Beyazlılar, önümüzdeki 2 sezon için formaların göğüs sponsorluğunda yeniden Vodafone ismini taşıyacak. Sponsorlukla ilgili bugün gerçekleşen basın toplantısında Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, konuya ilişkin konuştu. İki tarafın da birbirinden oldukça memnun olduğunu dile getiren Orman, "Türkiye'deki sponsorluklara bakınca görüyorsunuz, büyük takımlar da dahil olmak üzere 1 senelik anlaşma yapılıyor. Daha sonra bitiyor. Bu kadar uzun süre beraber çalışıyorsak, demek ki karşılıklı mutluluk var" ifadlerini kullandı. 

"BURASI ÇOK ÖZEL"

Beşiktaş'ın 1 numarası ardından Vodafone Park'a da değinerek sözlerine şu şekilde devam etti: "Biz Vodafone'dan transferlerde yardımcı olmasını hiç istemedik. Bu benim Beşiktaş'taki son dönemim. Bu süreçte kulübümüz için en doğru kararları almak istiyorum. Ana fikir olarak, biz biraz daha daralmak zorundayız. Bu bir tek Beşiktaş için geçerli değil. Dünyada da bunu görüyorsunuz. Bizle alakalı iki şey konuşuluyor; borç ve şampiyon olmamak. Benden sonra gelecek arkadaşlara sağlam bir yapı bırakmak istiyorum. UEFA Süper Kupa Finali'nin stadımızda yapılacak olması ülkemizin ve şehrimizin imajı açısından çok önemli. Burası çok özel bir stadyum. Stada sadece 10 milyon dolar'ın üstünde teknoloji yatırımı yaptık. Ben Süper Kupa finalinde bunun meyvesini görmek istiyorum. İnsanların 'vay' deyip bu imkanlardan yararlandığını görmek istiyorum."

Etiketler :