Fikret Orman: ''Yine şampiyon olacağız''

Fikret Orman: ''Yine şampiyon olacağız''

Başakşehir maçının ardından birlikte yemek yiyen Fikret Orman ve kurmayları, Beşiktaş'ın gidişatını konuştu.

Geçtiğimiz sezon ligi adeta sürklase ederek şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş, bu sezon da şampiyonluğun en büyük favorisi olarak gösterilse de M.Başakşehir maçında oynanan futbol, başkan Fikret Orman ve kurmaylarını memnun etmedi.

Karşılaşmanın ardından başkan Orman ile yöneticiler Umut Güner, Hakan Kalkavan, Mahmut Yazıcıoğlu ve Deniz Atalay birlikte bir restoranda yemek yerken takımın son durumu da masaya yatırıldı.

Sohbette, geçtiğimiz sezonki Beşiktaş ile bu sezonki Beşiktaş arasında bazı farklılıkların olduğu belirtilirken, “Geçen sezonki tempomuz yok. İyi oyunumuzu 90 dakikaya yayamıyoruz. Nedenini araştırmak lazım. Benfica maçında da aynı şey yaşandı. Kötü başlıyoruz, sonra toparlanıyoruz. Bölüm bölüm iyi oynamak sıkıntılı bir durum. Son iki maçta rakipler biraz daha becerikli olsa belki fark yiyebilirdik” denildi.

Yemekte, bu performansın F.Bahçe maçına yetmeyeceği de konuşulurken, şu ifadeler kullanıldı:
“F.Bahçe gibi ciddi takımlar, karşılarındaki rakibi bu şekilde oynarsa affetmezler. Ortada bir sorun var gibi gözükse de hocamızın bu problemi ortadan kaldıracağına inanıyoruz. Ona güvenimiz tam. Ne olursa olsun bu takım bu sezon da şampiyon olacaktır.” (HT Spor / Kartal Yiğit)