Fikret Orman'dan 3 oyuncuyla özel görüşme!

Fikret Orman'dan 3 oyuncuyla özel görüşme!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan 3 oyuncuyla özel görüşmeler gerçekleştirdi. Orman ne mesaj verdi?

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, dün Ryan Babel, Adriano ve Oğuzhan Özyakup ile Vodafone Park’taki kulüp binasında ayrı ayrı görüşmeler gerçekleştirdi. Orman, son dönemin tartışmalı isimleriyle özel olarak görüşerek hem uyarılarda bulundu hem de nasihat verdi.

Sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Babel ve Adriano'ya, "Sözleşmelerinizi uzatacağız. Ama siz de motive olun ve kendinizi futbola verin. Bu sezon önümüzde çok zorlu bir yarış var. Beraber ayağa kalkalım ve iki tarafın da istediği olsun" ifadesini kullanan Orman, bu sezon ciddi bir form sorunu yaşayan Oğuzhan'a ise daha sert çıktı.

ORMAN'DAN BABEL'E TEKLİF

Orman, Babel’e, “Biz seninle devam etmek isteriz” dedikten sonra halen aldığı 2.1 milyon Euro’dan 2 yıllık yeni sözleşme önerdi. Orman, Adriano’ya da yine bu sezon aldığı 1.8 milyon Euro’dan 1+1 yıllık teklif sundu. İki oyuncunun da ocak ayında menajerleri bu teklifleri görüşmek üzere İstanbul’a gelecek ve nihai kararlar verilecek.

"TOPARLAN YOKSA..."

Yedek kulübesinde kalan Ozi'ye, "Durumunun sen de farkındasın" diyen Başkan Fikret Orman, "Bu sezon istediğimiz gibi değilsin. Biz eski Oğuzhan'ı sahada görmek istiyoruz. Yeteneklerini çok iyi biliyorum. Acilen toparlan ve kendine gel" uyarısını yaptı.

Haftalardır büyük bir düşüş içinde olan ve Trabzonspor maçında da Güneş tarafından oynatılmayan Oğuzhan’a Orman uyarılarda bulunup, “Takımın sana ihtiyacı var. Senin bir an önce toparlanman lazım. Yoksa kaybeden sen olursun” dedi. (Hürriyet & Sabah)

Etiketler :