Fikret Orman'dan açıklamalar

Fikret Orman'dan açıklamalar

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Avusturya'da düzenlediği basın toplantısında takımın gündemini değerlendirdi

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman, Avusturya'da basın toplantısı düzenledi. Takımın gündemini ele alan Orman, açıklamalarda bulundu. Abdullah Avcı ve transferlerle alakalı konuşan Orman şu sözleri kullandı: "Burada 31 oyuncumuz var. Hep beraber güzel bir kamp dönemi geçiriyoruz. Tabii ki transfer ihtiyaçlarımız var. Bu sezon hocamızla iyi bir çalışma dönemi geçiriyoruz. Transferin bitimine 1 ay var. Her seferinde söylüyorum Beşiktaş gibi bir kulüpte transfer kolay iş. Çalışmalarımız devam ediyor. Kampa büyük ihtimalle oyuncu katılmaz. Süreç içinde yoğunlaştığımız oyuncular var. Almak dışında gitmesi gereken oyuncalar da olabilir."

"ORHAN AK PIRLANTA GİBİ ÇOCUK"

"Orhan Ak'ı niye istemiyorsunuz diye soruyorum, 'Bilmiyorum' diyor. Avusturya'ya gelmişiz, bir Türkiye'yi temsil ediyoruz. Bunların ne gereği var. Burada bir olay var, benim tarafımdan çok net görülen bir olay."

"QUARESMA ÇOK DUYGUSAL"

"Quaresma çok duygusal bir kişilik. Etkileniyor bu tip şeylerden. Esasında onun tecrübesinde olan birisi etkilenmemeli böyle şeylerden. Biz hiçbir oyuncumuzla ilgili gayri ciddi açıklamalarda bulunmayız."

"MUTSUZLUK ÜZERİNE PLAN YAPMAYIN"

"Güzel bir sezona başlıyoruz, güzel işler yapma gayretindeyiz. Beşiktaş'ın mutsuzluğu üzerine plan yapmayın. Küçük resme baktığınız zaman Beşiktaş üzerinde hep bir negatiflik üzerine çalışan bir ekip var."

"AMAÇ BEŞİKTAŞ'I KARIŞTIRMAK"

"Beşiktaş taraftarı 1 kişi değil ki, 25 milyon. Dünyanın her yerinde Beşiktaş taraftarı. Bir grup taraftar 'Beşiktaş'ın sahibi taraftardır' diyor. Kim size 25 milyonu temsil etme yetkisi verdi? Legal yapmak isterseniz dernek kurarsınız. amaç Beşiktaş'ı karıştırmak."

“BENİM KADAR BEŞİKTAŞ DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKAN BİR BAŞKAN OLDUĞUNA İNANMIYORUM”

"Benim kadar Beşiktaş değerlerine sahip çıkan bir başkan olduğuna inanmıyorum ben. Süleyman abileri bunun içerisine katmıyorum. Beşiktaş'ın her duruşunda bir duruş göstermişizdir."

"KAPTANLIK MEVZUSU YÖNETİM KURULUNUN VERECEĞİ BİR KARARDIR"

"Bizim kaptanlığımızı 5 seneye yakın Tolga Zengin yaptı. Kontratı bitti ve ayrıldı. Şimdi yeni bir kaptan ihtiyacı var. Kaptanlık mevzusu yönetim kurulunun vereceği bir karardır. Biz de kendi aramızda tartıştık."

"TARİH ONLARI İYİ YAZACAK"

''Umut Güner de Şafak Mahmutyazıcıoğlu da çok önemli transferler, çok önemli işler yapmışlardır. Yapacaklardır da. 2'si de iyi yöneticiler olarak anılacaktır. Biz de iyi olarak anılacağız diye umuyorum. Dorukhan Toköz, Güven Yalçın gibi isimlerin kulübe kazandırılmasında Umut Güner ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun payı büyüktür. Douglas transferini de Umut Güner yürütmüştür. Profesyonelleşiyoruz ama yöneticiler de işin içinde olacak. Futbolda profesyonelleşme fikri Umut Güner'den çıktı. İlk bana bunu Umut söyledi."'

SERKAN ÇINAR VE BÜLENT YILDIRIM AÇIKLAMASI

"Serkan Çınar ve Bülent Yıldırım hangi maçlardan sonra tepki gördü? Bu hakemler şampiyonluğa gidilen haftalarda etkin oldular. Ben sadece durum tespiti yapıyorum, yorum yapmam bu konuda."

“ALGIYI YÖNETMEYE DEVAM EDERLERSE BİZ DE YAPACAĞIZ"

"Şampiyon olan takımı ve düşen takımları hakemler belirlediğinde futbol zarar görüyor. Algıyı yönetmeye devam ederlerse biz de yapacağız. Bunu yeni MHK başkanına söyledim. Bu bir tehdit değil ama yapacağız."

KAGAWA VE KONOPLYANKA AÇIKLAMASI

"Kagawa'nın gitmesini istemedik. Onun bir İspanya'da top oynama sevdası vardı. Gitme kal dedik açıkçası ama onun aklında böyle bir şey kalmış açıkçası. Duyduğum kadarıyla bir takımla da anlaşmış. Bizden aldığından daha azına anlaşmış. Allah yolunu açık etsin. İstanbul'a kimin gidip gittiğini bilmiyorum ama Beşiktaş'la alakalı bir Konoplyanka durumu yok. Türkiye'ye herkes gelip gidebilir."

Etiketler :