Fikret Orman'dan F.Bahçe'ye sert sözler

Fikret Orman'dan F.Bahçe'ye sert sözler

Derbide yaşananlara tepki göstsren Fikret Orman: "Camiamıza edilen küfürler ve sataşmalar kabul edilemez''

Fenerbahçe derbisini ilk etapta Kadıköy’de izlemeyi planlayan Başkan Fikret Orman, programındaki son dakika değişikliği sebebiyle oyuncu izlemek için yurt dışına çıkmıştı. Başkan, derbide yaşananlarla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Orman, “Biz gittiğimiz her yerde sevgi ve saygı görüyoruz. Tüm deplasmanda sokaklarda tek başıma dolaşıyorum. Şu ana kadar en küçük olumsuzluk yaşamadım. Aynı şekilde takımımız da öyle. Biz de öyle ev sahipliği yapıyoruz. Galatasaray geldi, en iyi şekilde ağırladık. Biz ezeli rakip, ebedi dostuz. Maçlar kazanılır, kaybedilir. Futbol bu. Ama derbide camiamıza edilen küfürleri ve yapılan sataşmalar kabul edilemez” ifadelerini kullandı.

Orman, sözlerinin devamında, “Polemik yaratmak istemiyorum. Ama şunu herkes bilsin. Kim ne ekerse onu biçer. Biz Beşiktaşlı duruşumuzu her şeye rağmen göstereceğiz. Bir eğlence sporu olan futbolda; dostluğu, kardeşliği ve centilmenliği ortaya koymaya devam edeceğiz. Bu yönde gayret gösteren tüm kulüpBaşkan ve yönetimlerini de ayrıca kutluyorum. Ülke olarak, bunlara ihtiyaçlarımız var” diye konuştu. (Fanatik / Orhan Yıldırım)