Fikret Orman'dan gündeme dair önemli açıklamalar!

Fikret Orman'dan gündeme dair önemli açıklamalar!

Fikret Orman, Beşiktaş - Fenerbahçe maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Fikret Orman şunları söyledi:

"Maçın saati ve günü bize sorulmadı. Biz ev sahibiyiz. Fenerbahçe'yi aradım sordum onlar da bizim gibi basından öğrenmiş. F.Bahçe'nin de böyle bir talebi olmamış. Biz Norveç'e gittik, cuma 9'da geldik. Pazar da maç yaptık. Bize 48 saat kuralı dediler, buna uyum sağlayın dediler. Peki şimdi niye böyle?

Her taraftan taraftarımız geliyor. Başka şehirlerden gelen var. Halbuki pazartesi iş günü. Bizim sadece İstanbul'da taraftarımız yok. Maç için Türkiye'nin dört bir yanından taraftarımız geliyor. Pazartesi saat 9'a derbi koyuyorsunuz. 11'de maç bitecek, ertesi gün insanlar işe gidecek. Bu durum ekonomimize zarar veriyor. Maç pazartesi oynanacak, biz itirazda bulunsak değiştirmeyecekler."

"FEDERASYON BAŞKANLIĞINA ADAY DEĞİLİM"

"Gün geliyor bakanlığa gönderiyorlar beni, bir gün TFF başkanlığına, diğer gün belediye başkanlığına gönderiyorlar. Federasyon başkanlığıyla alakalı düşüncem yok. Kim aday olur bilmiyorum ama ben aday değilim. Benim için gelinebilecek en üst nokta Beşiktaş başkanlığıdır. Federasyon başkanlığına aday değilim. Şu andaki tek konsantrasyonumuz Beşiktaş."

ŞENOL GÜNEŞ VE MİLLİ TAKIM İDDİALARI

"Şenol Güneş ile sözleşmemiz bitiyor, Şenol ağabey kalmak istiyorsa oturur sözleşme imzalarız. Şenol hoca Milli Takım hocalığı yapmak isteyebilir, bunu da çok normal karşılıyorum. Şenol hoca ile sezon sonuna kadar çalışacağız, gitmek isterse saygı ile karşılaşırım.

Şenol Güneş için TFF'den 2 maçlığına talep gelmedi. Bizden önce Şenol Hoca ile görüşmeleri lazım. Şenol Hoca bizim kölemiz değil. Benden önce onunla konuşmaları lazım. Şenol Hoca buna sıcak bakıp bize söylerse, o zaman konuşuruz"

KAGAWA GİDERSE YENİ JAPON FUTBOLCU ALINIR MI?

"Biz Japonya'dan oyuncu almamız için iyi oyuncu olması lazım. Kagawa da henüz intibak sağlamadı. Onun da mutlu olacağı bir sezon olmasını diliyoruz. O da biz de mutlu olursak, Kagawa ile devam ederiz."

YENİ MHK

"Sabri Çelik'i severiz. Ekibinde de kıymetli insanlar var. Bir şeyler yapma hırsları beni heyecanlandırıyor. MHK'ya güveniyorum, inşallah iyi işler yapacaklar"

FİKSTÜRÜ DOĞRU DÜZGÜN AYARLAMAK LAZIM

"Fikstür işini doğru düzgün ayarlamak lazım. Çok zorlanıyorlarsa bıraksınlar Kulüpler Birliği'ne, biz çok da güzel yaparız."

"GALATARASAY DERBİSİNİN GÜNDÜZ OYNANMASINI TALEP ETTİK"

"Galatasaray derbisinin gündüz oynanması için federasyona sözlü bir talebimiz oldu, resmi talebimiz de olacak ama nasıl bir sonuç alınır bilmiyoruz."

Etiketler :