Fikret Orman'dan önemli açıklamalar

Fikret Orman'dan önemli açıklamalar

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fabian Ernst ile yapılan altyapı anlaşması için düzenlenen basın toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın Fabian Ernst ile altyapı için yapılan işbirliği anlaşması adına düzenlenen basın toplantısında Fikret Orman açıklamalarda bulundu.

Takımdan ayrılacağı konuşulan Burak Yılmaz ve Dorukhan ile ilgili konuşan Orman, "Burak ve Dorukhan takımımızda görmek istediğimiz isimler. Takımdan ayrılmalarını istemiyoruz" ifaelerini kullandı.

"KAPTAN BURAK YILMAZ"

Yeni sezonda kaptanlık konusuna da değinen Orman, "Uzun yıllardır takımda kaptanlığı Tolga Zenngin üstleniyordu. Yeni sezonda kaptan Burak olacak. Hem karakteriyle hem duruşuyla Burak'ın olmasını istedik" dedi.

"ORHAN AK İŞİNİ İYİ BİLİYOR"

"Bugüne kadar Beşiktaş'ı hiçbir zaman kişiler üzerinden konuşmadım. Hocamız inanılmaz pozitif, işini iyi bilen bir kişi. Hocamızın ekibi var, 8 kişilik bir ekip. İyi bir hava yakaladık. Hep beraber güzel şeylerden bahsedelim."

"BEIN SPORTS GEREKLİLİKLERİ YERİNE GETİRMELİ"

"Bein Sports kontratının gereklerini yerine getirmeli. Ben bu işin çözüleceğini düşünüyorum."

"SON 8 SENEDİR DEPLASMANDAYIZ"

"Son 8 senedir Galatasaray maçlarını ikinci yarıda deplasmanda oynuyoruz! Bu tesadüf olamaz dedim ve bizzat gittim gördüm. Bir sistemleri var, hayırlısı olsun!" 

"RAHATSIZ OLANLARI GÖRÜYORUM"

"Türkiye'de büyük büyük gruplar oturup yapılandırma yapıyorlar. Bizim camiamızda, banka yapılandırmasından rahatsız olanları görüyorum. Neden rahatsız oluyorlar ki? Anlamak mümkün değil. Bu da bir ticari anlaşma."

"ARDA KIYMETLİ BİR OYUNCU"

"Arda Turan kıymetli bir oyuncu ancak bizim ihtiyacımız başka bölgelere takviye yapmak. Arda için bir girişimimiz olamdı."

Etiketler :