Fikret Orman'dan Riekerink ve Aziz Yıldırım'a gönderme

Fikret Orman'dan Riekerink ve Aziz Yıldırım'a gönderme

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi'nde katıldığı panelde konuşma yaptı.

Ajans Beşiktaş - Fikret Orman paneldeki konuşmasında G.Saray teknik direktörü Riekerink ve F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a göndermelerde bulundu:

"Anadolu'ya gittik. Konya'da ve Ankara'da oynadık... Dün, Galatasaray'ın Osmanlıspor'la maçı var. Bugün gazetede okudum, G.Saray kulübünün hocası 'ya orası çok soğuk, orada nasıl top oynanıyor' diye sitem etmiş. Haklı, biz orada 1 sene top oynadık."

Bu sözler üzerine salonda gülüşmeler ve alkışlar yükseldi. Orman sözlerine "Bunlar bizi yıldırmadı, bizim birbirimize kaynaşmamıza neden oldu" şeklinde devam etti. Başkan Orman, konuşmasında Fenerbahçe'ye de değindi.

"Geçen sene F.Bahçe kulüp başkanı bir açıklama yaptı. 'Beşiktaş çok sinirimi bozmasın, en iyi oyuncularını alır, oturturum' dedi. Biz o zihniyetle bir iş yapmadık. Biz takımımıza iyi oyuncular kazandırmak için uğraşıyoruz. Elimizden geldiğince de o mücadele içinde olacağız"

Orman'ın bu sözlerine dinleyiciler büyük alkışla destek verdi.

Başkan Fikret Orman’ın konuşmacı olarak katıldığı söyleşide Hakan Özköse (Pazarlama ve Sponsorluklar, Dernekler ve Taraftar ile Pendik Tesisi'nden Sorumlu.), Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, rektör yardımcısı ve öğrenciler yer aldı.

Öğrencilerin büyük ilgisiyle karşılaşan Başkanımız Fikret Orman, kulübümüzün tarihi ve ekonomik gelişimi hakkında bilgiler verdi.

Başkanımız Fikret Orman’a konuşmasından sonra günün anısına ‘Başarı Ödülü’ ve Hakan Özköse’ye de günün anısına plaket takdim edildi.

Başkanımız Fikret Orman, ayrıca Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı’yı makamında ziyaret etti. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Başkanımız Fikret Orman, Çarıkçı’ya forma hediye etti.

Fikret Orman, Süleyman Demirel Üniversitesi'nde konuştu

Fikret Orman, Süleyman Demirel Üniversitesi'nde konuştu