Fikret Orman’dan yıllar sonra Retro Şut!

Fikret Orman’dan yıllar sonra Retro Şut!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Sözcü Gazetesi'nden Ali Aydın'a özel açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Avusturya'da devam eden kamp çalışmalarını yerinde izlemeye giden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Sözcü Gazetesi'nden Ali Aydın'a özel bir röportaj verdi. Başkan Orman, röportajda samimi ifadeler kullandı;

BEŞİKTAŞ BAŞKANI FİKRET ORMAN, ARTAN BORÇLARA KARŞI HAZIRLIKLI

Stratejimiz sürecek

“Ne yaparsanız yapın herkesi mutlu etmek mümkün olmuyor. Hem şahsım hem yönetim kurulu olarak borç yükünün bilincindeyiz ancak stratejimizi aynı şekilde sürdürerek en iyisini yapacağız.”

ORMAN, SÖZCÜ İÇİN SEBA'NIN EFSANE POZUNU YENİDEN CANLANDIRDI

Beşiktaş'ın Avusturya'nın Graz kentindeki kampının dün ağır misafirleri vardı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, beraberindeki yöneticilerle siyah-beyazlıların idmanını izledi. Burada Sözcü muhabiri Ali Aydın'ın ısrarıyla yeni sezonda iç sahada giyilecek formayı sırtına geçiren Orman, bu formanın arka planını anlattı. Fikret Orman, siyah yakalı beyaz formanın Beşiktaş'ın Onursal Başkanı Seba'ya ithafen yapıldığını anlattı ve şu ifadeleri kullandı: “Süleyman Seba, Beşiktaş camiası için çok önemli. Şeref Bey ile başlayan serüveni Seba ile devam ettirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlerleyen süreçte diğer efsanelerimiz için bu tip şeyler yapmaya devam edeceğiz.”

2019'da yeniden adayım

Fikret Orman'a kendi döneminde 87 milyon Euro'luk oyuncu satışı yapılmasına rağmen borcun arttığına dair eleştiriler de hatırlattık. Orman'ın yanıtı şu şekilde oldu: “Beşiktaş gibi büyük camialarda bu tip eleştiriler olması doğal. Ne yaparsanız yapın herkesi mutlu etmek mümkün olmuyor. Sadece şahsım olarak değil, yönetim kurulu olarak da borç yükünün bilincindeyiz ancak stratejimizi aynı şekilde sürdürerek Beşiktaş için en iyisini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Genel kurul 'olur' verirse 2019'da yeniden adayım. Yasamız gereği zaten bu son dönemim olacak.”

'Vida'ya tornavida lazım'

Orman, Vida konusunda da ser verdi sır vermedi. Transfer döneminde adı en çok anılan isimlerden olan Hırvat futbolcunun Dünya Kupası'nda oynamasından dolayı mutlu olduklarını söyleyen Beşiktaş Başkanı, “Vida'nın durumu ne olacak” sorusuna ise “Vida'ya iyi bir tornavida lazım” esprisini yaptı, “Bize henüz ulaşan resmi bir teklif yok” sözleriyle de transfer dedikodularına yanıt verdi.

'Babel'e seneye bakarız'

"Ryan Babel ile 1 yıl daha sözleşmemiz var. Sözleşmesi bitince oturur bakarız. Kalmak isterse görüşürüz. İstemezse Allah selamet versin, herkes yoluna gider. Her şey mümkün...”

'Negredo'da bir şey yok'

“Alvaro Negredo'nun durumuyla ilgili henüz bir şey yok. İdmanlara çıkıyor. Zaten net bir şey olmadan da bir şey söylemek olmaz.”

'Her kafadan bir ses çıkıyor'

"Transferde aceleci davranmıyoruz. Biz de herkes gibi ayağımızı yorganımıza göre uzatıyoruz. Her kafadan bir ses çıkıyor. Herkes kendi işini yapsın yönetim yönetimini, oyuncu oyunculuğunu, gazeteci gazeteciliğini, taraftar taraftarlığını yapacak.” (Sözcü/Ali Aydın)

59df3f17-832c-436d-ae73-cf0571cb060f.jpg

Fikret Orman, Ali Aydın’a verdiği özel röportajda yıllar sonra bu pozu verdi. Fotoğrafı Fatih Erdoğdu çekti.

Etiketler :