"Fırat Aydınus'un Türkiye'de yönetemeyeceği maç yoktur"

"Fırat Aydınus'un Türkiye'de yönetemeyeceği maç yoktur"

Hakem yorumcusu Deniz Çoban, Beşiktaş - Trabzonspor maçının hakemliğini yapacak olan Fırat Aydınus hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig’in 23. Haftasında Trabzonspor’un deplasmanda karşılaşacağı Beşiktaş maçına hakem Fırat Aydınus atandı. Aydınus'un yardımcılıklarını Aleks Taşcıoğlu ve Erdem Bayık üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Mustafa Öğretmenoğlu olacak.

"Fırat Aydınus'un Türkiye'de yönetemeyeceği maç yoktur"

Hakem yorumcusu Deniz Çoban, Fırat Aydınus hakkında değerlendirmelerde bulundu. Fırat Aydınus'un Türkiye liglerinde oynanan her zor maça aday olduğunu söyleyen Deniz Çoban, "Fırat Aydınus, Cüneyt Çakır ile birlikte erişilmesi zor bir rekora imza attılar. Çok sayıda derbi yönettiler ve bunların altından başarıyla kalktılar. Bu iki isme Bülent Yıldırım'ı da ekleyebilir. Fırat Aydınus bu maçın altından kalkar. Gününde olan Fırat Aydınus'un yönetemeyeceği bir maç yoktur ve umarım gününde olur" dedi.

Fırat Aydınus'un Trabzonspor ve Beşiktaş karnesi

Aydınus bugüne kadar Trabzonspor’un 55 maçında görev yaptı. Bordo mavililer bu karşılaşmaların 22’sinde galip gelirken 16’sında ise sahadan puansız ayrıldı. 17 maç ise berabere sonlandı. Aydınus bu karşılaşmalarda Trabzonspor’a 11 kez de kırmızı kart gösterdi

Aydınus, Beşiktaş’ın ise 41 maçında görev yaptı. Bu karşılaşmaların 16’sında kazanan taraf siyah beyazlılar olurken 14 maçta ise mağlup olundu. 11 maçta ise Beşiktaş sahadan 1 puanla ayrıldı. Aydınus Beşiktaş’a toplamda 8 kez kırmızı kart gösterdi. (Fanatik)