Fırat Günayer: "Slimani için bir kez daha görüşme yapılacak"

Fırat Günayer: "Slimani için bir kez daha görüşme yapılacak"

Beşiktaş, transfer döneminde Cyle Larin dışında bir forvet transferi daha yapmak istiyor.

Ajans Beşiktaş - Cenk Tosun'u, bonuslarla birlikte 28 milyon euroyu bulan bir bedel karşılığında Everton'a satan Beşiktaş, MLS'te forma giyen Cyle Larin'i transfer etti. Larin dışında bir forvet takviyesi yapmak daha isteyen Beşiktaş, birkaç oyuncu ile temas halinde.

TRT Spor Beşiktaş Muhabiri Fırat Günayer, Beşiktaş'ın transfer gündemine dair açıklamalarda bulundu. Deneyimli muhabir şu ifadeleri kullandı;

"Forvet arayışı her zamanki gibi zorlu. Giroud, Gamerio, Babacar, Gignac. Hiçbiri yalan haber değil. İletişime geçildi,nabız yoklanıyor ama olma ihtimali oldukça düşük. Slimani için bir kez daha görüşülecek. Tüm bunların harici isim çıkabilir mi? Bence evet. Larin’i İstanbul’a getirilip, 2 gün saklanıyorsa, isim de saklanır. Larin işini geçici lisansla çözmeyi planlıyor Beşiktaş. Kiralama düşüncesi var ancak istenilen forvet bulunamazsa takımda kalabilir. Oyuncuyla ilgili olumsuz bir algı yapılmaya çalışılıyor. Şenol Güneş’in elinde çok değerli bi hale gelebilir Larin. Bence risk alınabilecek bir oyuncuydu. Q7’ye Çin’den teklifi geçen hafta yazmıştım. Oyuncu gitmek istemiyor, hoca bırakmak istemiyor. Şu anki görüntü, sezon sonuna kadar kalacak. Demba Ba yıllık 2,5 milyon euro’dan 2,5 yıl sözleşme istemiş. Herkes oyuncunun sağlık durumunu konuşuyor ancak oyuncu iyi durumda da olsa, Beşiktaş bu şartlarda bi sözleşmeye sıcak bakmıyor."

Etiketler :