Fırtına öncesi sessizlik!

Fırtına öncesi sessizlik!

Beşiktaş yönetimi, Çin'den gelen teklifler nedeniyle kafası karışık olan yıldız golcü için 14 Temmuz'a kadar sessiz kalacak.

Ajans Beşiktaş - Milliyet gazetesinden Serdar Sarıdağ'ın haberine göre stopere bir dünya starını getiren siyah-beyazlı idarecilerin, forvette de aynı planda olduğu ortaya çıktı. Şu anda tecrübeli golcü için resmi bir girişime geçmeyecek olan Kartal, Çin’deki transfer döneminin noktalanması ile görüşmelere start verecek.

Transfere Pepe ile başlayan ve şimdi gözünü forvet hattına çeviren Beşiktaş Yönetimi, 14 Temmuz’a kadar bekleyecek. Mario Gomez, Gignac ve Bony gibi isimlerle ilgilenen siyah-beyazlı idareciler, daha önce nabız yokladığı Diego Costa için Çin’de transfer döneminin bitmesini bekleyecek. Çin’den gelen teklifler nedeniyle kafası karışık olan yıldız golcünün, paradan çok Avrupa’da oynamak istediği öğrenildi.
 
Beşiktaş taraftarının #CostaComeToBeşiktaş başlığı altında sosyal medyada başlattığı kampanya dünya basınında geniş yer bulurken, yönetim bu transferde Atletico Madrid’in de tutumunu bekleyecek. Beşiktaş ile iyi ilişkiler kuran Menajer Jorge Mendes’in oyuncusu olan Costa’yı, transfer yasağı nedeniyle alamayan İspanyol kulübün, bu oyuncunun bir sene Beşiktaş’ta forma giymesini istediği öğrenildi.
 
Beğeni heyecanlandırdı

Diego Costa’nın zor bir transfer olduğunun farkında olan Beşiktaş Yönetimi ise bekle ve gör taktiğine geçti. Costa’nın Instagram hesabındaki profil fotoğrafını siyah-beyaz renklerdeki bir futbol topuyla değiştirmesinin ardından, Kartal’ın şampiyonluk kutlamalarındaki boğazdan geçiş resmini beğenmesi herkesi bir kat daha heyecanlandırdı.

Etiketler :