Ankaragücü'nden Beşiktaş ve "1 TL" açıklaması

Ankaragücü'nden Beşiktaş ve "1 TL" açıklaması

Spor Toto Süper Lig’in 13.haftasında Ankaragücü sahasında Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. 

Ajans Beşiktaş - Ankaragücü’nün Basın Sözcüsü Tuna Yılmaz, mücadele öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Tuna Yılmaz’ın açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde:

Ankaragücü yönetimi olarak biz taraftarlar arasındaki husumetin son bulmasını istiyoruz. Taraftarların takımlarını centilmence desteklemesini istiyoruz. Bunu sağlamak için de gayret gösteriyoruz. Konyaspor ile deplasmanda karşılaşmıştık. Bize bir taraftar  yasağı getirildi. Futbolu güzelleştiren şüphesiz taraftardır. Taraftar, futbol takımını ateşler. Taraftar olmadan olmaz. “Taraftara zincir vurulmaz, sevdaya yasak getirilmez” düşüncesindeyiz. 

Beşiktaş’a bir jest yapmak istedik. Kimse altında farklı bir niyet aramasın. Farklı bir anlam yüklemesin. Hedefimiz buydu. Kimse farklı yerlere çekmesin.

Beşiktaş maçında takımımız sahaya çıkacak ve hocamız da 3 puan çerçevesinde planını uygulayacak. Bizim hedeflerimiz var. Sezon başından beri dillendirdiğimiz bir hedef olduğunu söylüyoruz. İyi bir ivme yakaladık. Ligi ilk 10 sırada içinde bitirmek istiyoruz. 10.sırada yer almak istiyoruz demiyoruz, ilk 10 içinde olmak istiyoruz diyoruz. Çıkışımız devam etsin istiyoruz."

Etiketler :