FLAŞ | Beşiktaş, Cyle Larin'in alternatifini buldu!

FLAŞ | Beşiktaş, Cyle Larin'in alternatifini buldu!

Siyah-beyazlılarda teknik direktör konusunda henüz net bir karar verilmemişken, kurmaylar Ocak ayı transfer ve tescil dönemi için çalışmalarına başladı. Beşiktaş idarecilerinin Cyle Larin'in alternatifini belirlediği öğrenildi.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlı takımda iyi performans gösteremeyen isimler arasında yer alan Cyle Larin de henüz yeni sözleşmeye imza atmadı. Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda kazanılan çifte kupada büyük pay sahibi olan Kanadalı oyuncu bu sezon bir türlü istenilen performansı gösteremedi. Cyle Larin'le Beşiktaş arasındaki sözleşme görüşmelerinin tıkanma aşamasında olduğu öğrenildi.

ISRARINI SÜRDÜRDÜ, ALTERNATİFİ BELİRLENDİ

Beşiktaş'ta şu anda yıllık 1 milyon 600 bin euro kazanan Kanadalı oyuncunun yıllık 2 milyon 200 bin euro talep ettiği öğrenildi. Bu konuda ısrarını sürdürmesinin ardından Beşiktaş idarecilerinin Kanadalı golcünün alternatifini belirlediği ifade edildi. İşte Fransız basınının duyurduğu o isim...

MARCO GRULL İDDİASI

Fransız basınından Mercato'da yer alan habere göre; Beşiktaş, Rapid Wien forması giyen Marco Grüll için devreye girdi. Siyah-beyazlıların 23 yaşındaki oyuncunun durumunu yakından takip ettiği vurgulandı.

11 GOL VE 6 ASİST

Sol kanatta forma giyen Avusturyalı futbolcu bu sezon Rapid Wien formasıyla 33 resmi mücadelede şans buldu. 23 yaşındaki genç oyuncu bu mücadelelerde 11 gol kaydetti. Marco Grüll aynı süreçte 6 asist üretti.

SÖZLEŞMESİ 2024'TE BİTECEK

Avusturya Milli Takımı'nda 3 maça çıkan Marco Grüll'ün Rapid Wien ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. Genç oyuncunun güncel piyasa değeri 3 milyon 500 bin euro olarak ifade ediliyor.

BEDELSİZ GELDİ

Radstadt altyapısında futbola başlayan Marco Grüll daha sonra sırasıyla Pfarrwerfen, St. Johann ve SV Ried formaları giydi. Rapid Wien genç oyuncuyu sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna kattı. (Skorer)