FLAŞ | Beşiktaş, Halil Dirveşoğlu'na haber gönderdi: "Bizden haber bekle"

FLAŞ | Beşiktaş, Halil Dirveşoğlu'na haber gönderdi: "Bizden haber bekle"

12 maçta 3 gol atıp bir de asist yapan Halil Dervişoğlu için hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş'ın ilgisi var!

Ajans Beşiktaş - Galatasaray ve Beşiktaş'tan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Geçen sezon şampiyonluğu bir gol averajıyla kaybeden Galatasaray'da seçim süreci transferlere sekte vurdu. Onyekuru'nun opsiyonu kullanılmayacak, genç yıldız Halil Dervişoğlu için de sürpriz bir transfer hamlesi geldi!

VEDAT MURİQİ VE İRFAN CAN'DAN SONRA ŞİMDİ DE HALİL DERVİŞOĞLU!

Vedat Muriqi, İrfan Can Kahveci, Mert Hakan Yandaş gibi isimlerden sonra Galatasaray bir oyuncuyu daha rakibine kaptırabilir. Halil Dervişoğlu'nun kulübüyle de görüşmeler başladı!

'BİZDEN HABER BEKLE...'

Beşiktaş'ın yeni sezon planlarında bir yabancı santrforun dışında bir de yerli hücum oyuncusu yer alıyor. Siyah-beyazlılar, Aboubakar ile görüşmelerine devam ederken bir yandan da alternatif isimlerle temas halinde...

Kartal, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Galatasaray'da kiralık geçiren Halil Dervişoğlu'nu kadrosuna katmak için harekete geçti.

Milli futbolcuyu Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve transferden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları'nın ayrı ayrı arayarak "Kulübünle görüşüyoruz. Bizden haber bekle" dedikleri kaydedildi.

Halil'in performansından memnun olan Galatasaray da 21 yaşındaki oyuncuyu yeniden kadrosuna katmak istemiş ancak kulübü Brentford'un kapıyı 10 milyon Euro'dan açması üzerine görüşmeler başlangıç noktasında çıkmaza girmişti.

Genç futbolcunun, İngiliz ekibi ile olan sözleşmesi 2024'te sona erecek. (Sabah)

Etiketler :