FLAŞ | Beşiktaş Kaan Ayhan'ı transfer için ikna etti!

FLAŞ | Beşiktaş Kaan Ayhan'ı transfer için ikna etti!

Uzun süredir Beşiktaş'ın gündeminde bulunan Kaan Ayhan için yeniden harekete geçildi. A Milli savunmacı için satın alma opsiyonlu kiralama formülünü devreye sokacağı öğrenildi.

Ajans Beşiktaş - Teknik direktör Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara erkenden başlayan Beşiktaş Yönetimi, öncelikli hedefleri arasına Kaan Ayhan'ı da ekledi. Geçen sezon başında kulübü Sassuolo'yu bu transfer için ikna edemeyen Siyah- Beyazlılar, Ocak ayında yeni bir atak başlatacak. Fanatik'in haberine göre; Beşiktaşlı idarecilerin transfer için anlaşma sağladığı A Milli savunmacı için satın alma opsiyonlu kiralama formülünü devreye sokacağı öğrenildi. Sezon başına göre önerisini güncelleyecek olan Kara Kartal, bu kez işi bitirmeyi hedefliyor.

Kadroya ikinci joker

Stoper hattına ek olarak sağ bek ve ön libero hattında da görev yapabilen Kaan Ayhan, eğer Kartal olursa ikinci bir Necip Uysal olacak. Beşiktaş'ın tecrübeli ön liberosu Necip Uysal da joker özelliği bulunması sebebiyle aynı Kaan gibi 3 farklı yerde de forma giyebiliyor.