FLAŞ | Beşiktaş, Sassuolo ile bir kez daha masaya oturuyor!

FLAŞ | Beşiktaş, Sassuolo ile bir kez daha masaya oturuyor!

Yaz transfer döneminde siyah-beyazlıların kadroya katmak için büyük uğraş verdiği, ancak sonuçlandıramadığı milli oyuncunun bonservisiyle birlikte transfer edileceği öğrenildi.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'de Beşiktaş önemli eksiklerinin olduğu karşılaşmada güçlü rakibi Demir Grup Sivasspor'u 2-1 yendi, kritik bir galibiyete imza attı. Siyah-beyazlı ekip bu sonuçla milli araya 17 puanla üçüncü sırada girdi.

SAKATLAR DÖNÜYOR

Milli ara Beşiktaş'a ilaç gibi gelecek. Sakatlıkları bulunan Ghezzal, Larin, Pjanic, Atiba ve Welinton'ın yanı sıra koronavirüse yakalanan Montero'nun aranın ardından takıma dönmesi bekleniyor.

OCAK'TA YENİDEN HAMLE

Siyah-beyazlılar, 8+3 kuralı nedeniyle Türk oyuncu sayısını artırmak için şimdiden kolları sıvadı. Yönetim, yaz transfer döneminde kadroya katmak için uğraş verdiği, ancak başaramadığı yıldız oyuncuyu transfer etmek için girişimler başladı.

SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALAMAYI KABUL ETMEDİLER

Serie A ekibi Sassuolo'nun stoperi Kaan Ayhan için yaptığı yorum girişimleri sonuçlandıramayan Ahmet Nur Çebi yönetimi, milli yıldız için pes etmeme kararı aldı. Başarılı oyuncu için satın alma opsiyonlu kiralama hamleleri, İtalyan kulübü tarafından kabul edilmemişti.

HEDEF BONSERVİSLE TRANSFER ETMEK

İdareciler Ocak'ta strateji değiştirecek. Beşiktaş yönetiminin yeşil-siyahlı kulüple görüşüp Kaan'ı bonservisiyle almak için temaslarda bulunacağı öğrenildi.

BABASI EYLÜL'DE BEŞİKTAŞ'LA GÖRÜŞTÜ

Daha önce yaptığı açıklamada "Sassuolo ile anlaşılırsa oğlum Türkiye'de oynamak ister" sözlerini sarf eden 26 yaşındaki oyuncunun babası Erol Ayhan'ın geçtiğimiz Eylül ayında İstanbul'a gelip Beşiktaşlı yöneticilerle görüştüğü ortaya çıktı.

KENAN'LA OLUMLU MESAJ GÖNDERDİ

Baba Ayhan'ın İtalyan kulübünün ikna edilmesi halinde oğlunun siyah-beyazlılara transfer olmaya istekli olduğunu ilettiği öğrenildi. Ayhan'ın Beşiktaş'tan yakın arkadaşı Kenan Karaman'la da görüşüp siyah-beyazlılara olumlu mesaj gönderdiği, ancak transferin Sassuolo'ya takıldığı kaydedildi.

DAHA FAZLA FORMA ŞANSI BULMAK İSTİYOR

Serie A ekibiyle bu sezon sadece 3 karşılaşmada forma giyebilen Kaan Ayhan'ın kariyerine daha fazla forma şansı bulabileceği bir kulüpte devam etmeye hazır olduğu kaydedildi.

TAM BİR JOKER OYUNCU

Kaan için ilk etapta 6 milyon euroluk talebi bulunan Çizme ekibiyle ara transfer döneminde yeniden masaya oturacak olan Kartal, stopere ek olarak sağ bek ve ön liberoda da oynayabilmesi sebebiyle oyuncuyu istiyor. (Fanatik)