FLAŞ | Caulker ve Samih Uçan tamam; Kenan Karaman sırada!

FLAŞ | Caulker ve Samih Uçan tamam; Kenan Karaman sırada!

Şampiyon Beşiktaş'ta, transfer çalışmalarına hız verildi. Siyah-beyazlılar, bombaları patlatmaya hazırlanıyor.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'in 2020/2021 sezonu şampiyonu Beşiktaş, transfer çalışmalarında elini çabuk tuttu. Alanyaspor'un iki yıldızıyla anlaşan siyah-beyazlılar, transfer penceresinin açıldığı ilk gün; anlaşmaları açıklayacak.

SALİH UÇAN'DAN SONRA STEVEN CAULKER DA TAMAM

Salih Uçan'dan sonra 29 yaşındaki İngiliz stoper Steven Caulker'e de imza attıracak Kara Kartal, bu sezon göstermiş olduğu performansla dikkatleri üzerine çeken bir diğer ismi daha kadrosuna kazandıracak. İki yıldızın da sözleşmesinin bitiyor olması, Beşiktaş'ın bonservis konusunda elini cebine attırmayacak.

KENAN KARAMAN SIRADA

Öte yandan Fortuna Düsseldorf ile sözleşmesi sezon sonunda biten Kenan Karaman'ı da kadroya kazandırmak isteyen yöneticiler, milli yıldızla görüşmelerini sürdürüyor. 27 yaşındaki oyuncuyla ilk görüşmenin olumlu geçtiği ve Kenan'ın Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Beşiktaş'a sıcak baktığı öğrenildi. Birçok kulüple temas halinde olan başarılı oyuncu, son kararını henüz vermedi. Bu sezon Alman ekibinde 28 maçta forma giyen Kenan Karaman, 7 golle fileleri sarsarken; 2 de asist kaydetti. (Asiskt Analiz - Kartal Yiğit)

Etiketler :