FLAŞ | Chelsea, Bayern Münih’in yıldızına kancayı taktı!

FLAŞ | Chelsea, Bayern Münih’in yıldızına kancayı taktı!

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'ndaki rakibi Bayern Münih, orta sahadaki en büyük yıldızlarından birini kaybetmek üzere.

Ajans Beşiktaş - Şili'nin en çok satan gazetelerinden La Cuarta'nın haberine göre Arturo Vidal, Bayern Münih'te tekrar göreve başlayan Jupp Heynckes ile mutsuz. Ancelotti ile formunun zirvesine ulaşan Vidal'in Heynckes'in gelmesiyle planları değişti.

Şu anki ücretinden % 20 daha fazla kazanabilir

Mutsuzluğunu yakın çevresiyle paylaşan Vidal'e bu dönemde eski hocasından teklif geldi. Daha önce Juventus'ta beraber çalıştığı Antonio Conte, bu gelişmelerden sonra Vidal’i Chelsea’de görmek için harekete geçti. Torino'da geçirdiği süre boyunca Vidal ile birlikte üç kez Serie A şampiyonluğunu yaşayan ve Şampiyonlar Ligi'nde final oynayan Conte, eski oyuncusuna şu an Alman ekibinden kazandığı maaşın yüzde 20 fazlasını teklif etti.

Bayern Münih ise bu gelişmeler yaşanmadan önce, 2019’da sözleşmesi bitecek Vidal'in sözleşmesini uzatmayı planlamış ve Şilili oyuncuya 2021 yılında sona erecek yeni bir sözleşme teklif etmişti. Ancak teklifin resmiyet kazanması durumunda Bayern Münih'in Vidal için bir bonservis bedeli belirlemesi bekliniyor. Vidal için daha önce 35 milyon euro ödemiş olan Bayern'in, İngiliz devi Chelsea'den 50 milyon euro isteyeceği konuşuluyor.

Arturo Vidal kimdir?

Arturo Vidal Şilili millî futbolcudur. Bundesliga ekiplerinden olan Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki rakibi Bayern Münih'te forma giymektedir. Altyapısında yetiştiği Colo Colo'da 2005 yılında profesyonel oldu. 2 sezon boyunca formasını giydiği takımda 56 maça çıktı ve bu maçlarda 5 gol kaydetti. 2007 yılında 5.2 milyon euro karşılığında Bundesliga takımlarından Bayer Leverkusen'e transfer oldu ardından 12 milyon Euro karşılığında Juventus'a transfer olan başarılı orta saha oyuncusu değerini 3'e katlayarak Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih'e transfer oldu.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :