FLAŞ | Emirhan İlkhan ile ipler koptu! "Menajerimle görüşün"

FLAŞ | Emirhan İlkhan ile ipler koptu! "Menajerimle görüşün"

Beşiktaş forması giyen ve Torino'ya transferi an meselesi olan genç oyuncu Emirhan İlkhan ile ipler koptu. İşte detaylar.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ta haziran ayında sözleşmesi 5 yıl uzatılan ancak daha sonra 4,5 milyon Euro’ya serbest kalma maddesi bulunduğu ortaya çıkan Emirhan İlkhan ile yönetim arasında ipler koptu. 

Ceyhun Kazancı, Emirhan'la görüştü

Olayın ortaya çıkmasından sonra özellikle sosyal medyada yönetimi suçlayıcı tepkiler gelirken Sportif Direktör Ceyhun Kazancı, genç futbolcu ile menajeri olmadan bir görüşme yaptı. 

“Benimle değil ağabey menajerimle konuşun”

Sözleşmenin yeniden gözden geçirilmesi konuşulurken Emirhan’ın, Kazancı’ya, “Benimle değil ağabey, menajerimle konuşun” deyince ipler koptu. 

Torino'ya imza hafta içi

Konuyu Başkan Ahmet Nur Çebi’ye aktaran Kazancı, Çebi’nin görüşmelerin kesilmesi talimatıyla Emirhan ile ilgili adım atmadı. Emirhan İlkhan’ın büyük ihtimalle hafta içi Torino’ya imza atacağı belirtildi.

Serbest kalma bedeli daha sonra yükseltildi

Emirhan’ın menajeri ile yapılan görüşmelerde genç oyuncunun kanadından önce 3 milyon Euro’luk serbest kalma maddesi teklifinin yapıldığı daha sonra rakamın 4.5 milyon Euro’ya çıkarıldığı da ortaya çıktı. (Ajansspor - Kartal Yiğit)