FLAŞ | Galatasaray’dan taraftarına bilet uyarısı!

FLAŞ | Galatasaray’dan taraftarına bilet uyarısı!

Beşiktaş - Galatasaray derbisi öncesi Galatasaray resmi sitesinden taraftarlarına uyarı yayınladı.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş evinde Galatasaray'ı konuk edecek. Galatasaray'ın resmi sitesinden taraftarları için yayınlanan bilgilendirme şu şekilde:

"Galatasaray, 2 Aralık Cumartesi günü Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 14. hafta maçında Vodafone Park'ta Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek.

19:30'da başlayacak derbi öncesinde, maç günü Galatasaray taraftarına Vodafone Park Stadyumu'nda tek geçişlik pass kart dağıtımı yapılmayacaktır. Taraftarın daimi Passolig veya tek geçişlik pass kartlarını yanlarında bulundurması zorunludur. 

Passolig kartları eline ulaşmamış olan taraftarlarımız, Beyoğlu GS Store ve Türk Telekom Aslanlı Yol gişelerinden tek geçişlik kartlarını çıkarttırabilirler.

Beşiktaş maçı bileti bulunan Galatasaray taraftarlarının; biletlerini başka bir Passolig kartına transferi sistem tarafından engellenecektir. 

Maç günü, taraftarlarımızın Taksim Gezi Parkı yanında bulunan Mete Caddesi’nde saat 15:00’te toplanması gerekmektedir. Stadyum ve çevresine münferit olarak geldiği tespit edilen Galatasaray seyircileri toplanma alanına yönlendirilerek, toplanma alanından polis nezaretinde stadyuma götürülecektir."

Etiketler :