FLAŞ | Harun Tekin, Beşiktaş'a transfer olacak mı? Menajeri açıkladı!

FLAŞ | Harun Tekin, Beşiktaş'a transfer olacak mı? Menajeri açıkladı!

Beşiktaş Fabri için Fulham'la el sıkışırken, iş sadece imzaların atılmasına kaldı. Siyah beyazlılarda 1 numara için en güçlü aday Bursaspor'un file bekçisi Harun Tekin oldu.

Ajans Beşiktaş - Harun Tekin hakkında gündeme gelen Beşiktaş iddialarını menajeri Ömer Koray Uzun cevapladı. Ömer Koray Uzun, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

Harun Tekin, Bursaspor'dan ayrılacak mı?

Ömer Koray Uzun, Beşiktaş'a transfer olcağı iddia edilen Harun Tekin konusunda ise, "Harun Tekin, Bursaspor için çok önemli bir oyuncu. Milli takımda da görev alabilen bir futbolcu. Harun iyi bir performans sergilediği için bu haberlerin çıkmasını gayet normal olarak görüyorum. Bu tür şeyler için kulüplerle ilgili temasların olması lazım. Önümüzdeki günlerde neler olacağını göreceğiz. Harun için şu anda herhangi bir teklif yok. Kulübe gelen bir resmi teklif yok. Resmi teklif olsa en azından benim bilgim olurdu. Kulüplerimiz her zaman bir kaleci arayışı olduğunda Harun'un gündeme gelmesi gayet normal. Harun'un evini satması transferi için mantıklı bir yaklaşım değil. Öyle bir şey olsa da transferle ilgili bir durum için değildir" ifadelerini kullandı. (Ajansspor)

 

Etiketler :