FLAŞ İDDİA | Beşiktaş, Kenan Karaman ile anlaştı! İşte geleceği tarih...

FLAŞ İDDİA | Beşiktaş, Kenan Karaman ile anlaştı! İşte geleceği tarih...

Siyah beyazlılar, Bundesliga ekiplerinden Hannover 96’da forma giyen gurbetçi futbolcu Kenan Karaman’ı renklerine bağlamak için harekete geçti.

Ajans Beşiktaş - Dinamo Kiev’in Hırvat stoperi Domagoj Vida ile her konuda anlaşıp ön protokol imzalayan Beşiktaş, devre arası için ikinci transferini Almanya’dan yapıyor. Türkiye Futbol Federasyonu’nun ‘sınırsız yabancı’ kuralını birkaç yıl içinde kademeli olarak kaldıracak olmasını dikkate alan Beşiktaş yönetimi, transfer çalışmalarında yerli oyunculara ağırlık verdi.

Ağırlıklı olarak Almanya’da forma giyen gurbetçiler arasında yapılan araştırma sonucunda, Hannover 96’nın genç yeteneği Kenan Karaman ön plana çıktı. Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Kenan için çalışmalara başlayan siyah beyazlı yöneticiler, 23 yaşındaki oyuncunun babası Tevfik Karaman’ı geçtiğimiz günlerde İstanbul’a davet etti.

Beşiktaş-M.Başakşehir maçını statta izleyen Tevfik Karaman, daha sonra siyah beyazlı yöneticilerle maddi koşulları konuştu ve prensipte anlaşma sağladı. Bir yandan da Hannover 96 yetkilileri ile görüşen Beşiktaş yöneticileri, futbolcunun Ocak ayında transferi konusunda söz kesti.

23 yaşında ve 1.89 metre boyundaki Kenan Karaman, forvet ve sol kanatta görev yapıyor.  Bu sezon 9 lig, 1 kupa maçında oynayan genç oyuncu, 1 gol, 1 asist yaptı. Uzun boyuna karşın sürati ve driplingleriyle dikkat çeken gurbetçi oyuncunun top tekniği de son derece iyi. Bu arada, futbolcunun babası Tevfik Karaman’ın Süper Lig’deki Galatasaray-Fenerbahçe derbisini de stattan izlediği belirtildi. (Hürriyet-İsmail Er)

Etiketler :