FLAŞ İDDİA | Beşiktaş, Mircea Lucescu ile anlaştı

FLAŞ İDDİA | Beşiktaş, Mircea Lucescu ile anlaştı

Rumen teknik direktör Mircea Lucescu Beşiktaş'ın iki yıllık teklifine "evet" dedi. Siyah beyazlı kulübün İspanyol antrenörü Guti de kabul ederse Lucescu sonrası takımın başına geçecek.

Ajans Beşiiktaş - Şenol Güneş'in Milli Takım'a gideceğinin açıklanmasının ardından Beşiktaş'ın temasa geçtiği isimler arasında yer alan Mircea Lucescu, en güçlü aday konumundaydı. Önceki gün siyah-beyazlı takımın Başakşehir'i 2-1 yendiği maçı tribünden izleyen Rumen hoca, karşılaşmanın ardından Başkan Fikret Orman ve ekibiyle bir kez daha masaya oturdu. Yapılan görüşme sonrası iki yıllık teklife 'Evet' diyen Rumen hocanın, 12 Mayıs'ta yapılacak seçimli genel kurul sonrası resmen açıklanması bekleniyor.

RAZVAN SEÇENEĞİ ŞİMDİLİK ELENDİ

Lucescu'nun oğlu Razvan ile birlikte takımın başına geçme seçeneği ise elendi. Bu arada yönetim, Lucescu'dan sonra Guti Hernandez ile de görüşmeye hazırlanıyor. İspanyol antrenör sunulan öneriyi kabul ederse yardımcı hocalık görevine yetkileri artırılmış olarak devam edecek. İlk sezonda Lucescu, Guti'ye akıl hocalığı yapacak. Genç antrenör, ikinci sezonda ise kulübenin sorumluluğunu büyük ölçüde üstlenecek. Rumen teknik adam sonrası da takımın tek sorumlusu olacak. (Sabah)

Etiketler :