FLAŞ | Josef de Souza aldığı transfer tekliflerini açıkladı!

FLAŞ | Josef de Souza aldığı transfer tekliflerini açıkladı!

Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza, ülkesinin basınına verdiği röportajda aldığı transfer tekliflerini açıkladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaşlı Josef de Souza, ülkesinin basınına verdiği röportajda aldığı transfer tekliflerini açıkladı. Charla Podcast adlı YouTube kanalının sorularını yanıtlayan Brezilyalı futbolcu, bir gün Vasco da Gama'ya geri dönmek istediğini söylerken Botafogo ve Corinthians'ın kendisini istediğini belirtti. İşte 33 yaşındaki ön liberonun o sözleri:

"Vascoluyum ve Vasco'yu gerçekten seviyorum. Beşiktaş'ta mutluyum. 33 yaşındayım ve ancak karşılığında bir şey verebilirsem geri dönerim. Para kazanmak için geri dönmem, bunun için buradayım. Kulübe bir şeyler verebilmek için dönerim. Vasco'ya çok erken bir yaşta gelmiştim ve bir şekilde katkıda bulunmak istedim. Ancak şimdi zamanı değil. Şu anda Brezilya'ya geri dönmek istemiyorum. 

Botafogo haftalar önce aradı ama menajerlerim bana haber bile vermedi çünkü geri dönmeyi düşünmüyorum. Geri dönmek zorunda olsaydım gideceğim takım Vasco olurdu. Onlara teşekkür ettiğimi söyledim çünkü Botafogo, harika bir kulüp ve yeniden yapılanıyor. Umarım Botafogo ve Vasco yeniden parlar.

Corinthians Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın yardımcısı beni aradı ama hayır dedim. Türkiye'de iyi bir düzen kurdum ve ailem burayı seviyor. Beşiktaş'la iyi bir özdeşim kurdum. Vitor ve ekibini gerçekten destekliyorum. Beni Fenerbahçe'ye götürdükleri için onlara minnettarım ama olmadı." (Asist Analiz)