FLAŞ | Rıza Çalımbay'dan Eto'o açıklaması

FLAŞ | Rıza Çalımbay'dan Eto'o açıklaması

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, son 2 gündür grip olduğu için çalışmalarda yer almayan Eto'o hakkında konuştu.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'de oynayacakları Beşiktaş maçı öncesi kendi tesislerinde basın toplantısı yapan Antalyaspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Eto'o'nun pazar günü kendileriyle olacağını söyledi.

Çalımbay'ın basın toplantısında söyledikleri şöyle:

"Beşiktaş maçına çok iyi konsantre olup, en ufak ayrıntıyı atlamamamız lazım. Ramon iş yapacak bi arkadaşımız. Gelmesini bekliyoruz. Sıkıntılı dönemini atlamak istiyorsa yanımızda olmalı. araftarımız bugüne kadar bizi hiç yalnız bırakmadı. İnanıyorum ki bu maçta da yanımızda olacaklar. Yusuf bizi hiç yanıltmadı. En kritik maçta iyi bir performans sergiledi. Yusuf'u tebrik ediyorum. Bu sezon hedefim ilk 10. En iyi yerinde bitirip önümüzdeki sezon alternatifli bir kadro ile hedefimizi ona göre belirleyeceğiz. Beşiktaş'ın bugün maç yapacak olması bizim için avantaj değil. Kadroları geniş. Bizim kendi kapasitemizin üzerine çıkmamız gerekiyor. akımımdan, yönetimden ve taraftarımızdan çok memnunum. Biz kötü bir durumdan buralara geldik. Bu takım benim kurduğum bir takım değil. Ancak çok iyi bir takım. Önümüzdeki sezon kendimiz yapacağımız transferlerle daha iyi olacak. Kalan 10 maçımızı en iyi şekilde bitirip gelecek sezon ayakları yere daha sağlam basan bir takım olacağız. Eto'o'nun hastalığı önemli derecede değil. Beşiktaş maçında bizimle olacak. araftarımızın gücüyle bu maçı en iyi şekilde bitireceğimizi düşünüyorum."