Fode Koita, transferine yönelik konuştu

Fode Koita, transferine yönelik konuştu

Beşiktaş'ın Kasımpaşa'dan istediği Fode Koita, transferine yönelik açıklamalarda bulundu. 29 yaşındaki oyuncu, "Önceliğim takımda kalmak" dedi.

Ajans Beşiktaş - Geçtiğimiz günlerde kaleci Fatih Öztürk’ü Galatasaraya, Mame Thiam’ı ise Fenerbahçe’ye bedelsiz olarak veren ve yaptığı açıklamayla Türk sporuna destek olmak istediğini belirten Kasımpaşa, bu tutumundan sonra birçok tartışmaya yol açmıştı. Bu tartışmaları fırsata çevirmek isteyen Beşiktaş ise Kasımpaşa’nın forveti Fodé Koita’ya talip oldu. Yaşanan gelişmelerden sonra başkan Ahmet Nur Çebi, oyuncuyu bedelsiz olarak kadroya katmak için Kasımpaşa’nın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

KOITA DA TRANSFERİ HAKKINDA KONUŞTU

Fotball365 Africa’ya röportaj veren oyuncu Kasımpaşa’da kalmayı düşündüğünü söylerken, “Sözleşmemi uzatmam yöneticilerin kararına ve gelişen sürece bağlı. Güzel bir performans gösterdim. Artık karar onlarda. Türkiye’deki ve Arap yarımadasındaki büyük kulüplerden ilgi görüyorum. Ama henüz somut bir adım yok. Önceliğim takımda kalmak. İyi bir sezonun ardından takımım bana güveniyor. Oyunu benim etrafımda kurmak istiyorlar. Bu da benim için harika bir durum.” ifadelerini kullandı.

Gineli futbolcu bu sezon Kasımpaşa formasıyla Süper Lig’de 25 maçta forma giymiş ve takımına 12 gollük katkı yapmıştı. (Asist Analiz)

Etiketler :