Forvette bir isim daha gündemde! Menajerle ilk temaslar başladı

Forvette bir isim daha gündemde! Menajerle ilk temaslar başladı

Şampiyonlar Ligi’nde marka bir forvetle boy göstermeyi hedefleyen Siyah-Beyazlılar, Edin Dzeko’nun menajeriyle temaslara başladı.

Geçtiğimiz dönemlerde 3 büyük kulüple de adı anılan Dzeko için bu kez şartlar oluşmaya başladı. Öyle ki Roma’nın başına geçen Jose Mourinho, 35 yaşındaki yıldızı gelecek sezonki kadroda düşünmüyor. 

Bu durum, oyuncunun menajerine iletildi. Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Kartal’a önerilen Dzeko konusunda temaslar başlarken, öncelikle mali konular masaya yatırıldı.

Oyuncunun taleplerini isteyen Siyah Beyazlı yönetim, iddiaya göre Diego Costa cephesinde olduğu gibi 2.5 milyon Euro maaşı gözden çıkarmış durumda.

Fanatik'ten Orhan Yıldırım'ın haberine göre bonservis durumuna göre oyuncuya imza parası veya farklı bonuslar teklif edilecek. 

Geride bıraktığımız sezon Roma formasıyla 38 resmi karşılaşmaya çıkan Dzeko, 13 gol atarken, 5 de asist yaptı. Kariyerinde Manchester City, Wolfsburg gibi kulüpler bulunan Edin Dzeko, Devler Ligi’nde oynayacağı için Beşiktaş’a sıcak bakıyor.