Fransa U21 - Slovenya U21 maçı CANLI izle

Fransa U21 - Slovenya U21 maçı CANLI izle

Slovenya U21 Milli Takımı, deplasmanda Fransa U21 ile karşılaşıyor. Maçı CANLI yayınla izlemek mümkün...

Avrupa U21 Şampiyonası Eleme Turu'nda Grup 9'da Fransa U21 ile Slovenya U21 karşı karşıya geliyor. Fransa bu kapsamda Slovenya ile 16 Ekim 2018 Salı günü (bugün) TSİ 19:45'de karşılaşacak. Fransa U21 son 5 maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı. Slovenya U21 ise son 5 maçında 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetlik performans sergiledi. 

İddaa'da 457 kodlu maç için Fransa U21'e 1.10 oran verilirken, Slovenya U21'e 8.00 oran verildi. Maçın beraberlik oranı ise 6.25 olarak belirlendi.

Peki Slovenya U21 Fransa U21 maçı saat kaçta, hangi kanalda ve nasıl canlı izlenecek? Hepsinin cevabı bu haberde...

16 Ekim 2018 (bu akşam) saat TSİ 19:45'de başlayacak olan maçın yayıncı kanalı bulunmuyor. Slovenya U21 Fransa U21 maçını canlı izlemek isteyen taraftarlar internet üzerinden "Slovenya U21 Fransa U21 canlı izle" ve "Slovenya U21 Fransa U21 maç yayını" aramalarını yapmaya başladı bile. Taraftarlar, Slovenya U21 Fransa U21 maçını şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Slovenya U21 taraftarları için Slovenya U21-Fransa U21 maçı şifresiz canlı izleme şeklinde aradığı bilgiler bu haberimizde mevcut.

Fransa U21 - Slovenya U21 maçı Bein Sports 1 kanalından canlı ve naklen olarak yayınlanacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı ve naklen ekranlara gelecek. Bilindiği üzere beIN Sports kanalları dijital yayın platformu Digitürk'ün abonelerine özeldir. Dolayısıyla bu kanalı ve bugünkü maçı ücretsiz izleyebilmek mümkün değildir. Süper Lig maçları için Digitürk'ün "Sporun Yıldızı" paketine abone olabilirsiniz. Ayrıca Digitürk'ün internet platformu Digitürk Play ile de maçı izlemeniz mümkün. Mücadeleyi aylık ve yıllık paket satın alarak izleme tercihinde bulunabilirsiniz.

Fransa U21 Slovenya U21 maçını canlı izlemek isteyen taraftarlar internet üzerinden farklı dilleri kullanarak "Fransa U21 Slovenya U21 canlı izle" ve "Fransa U21 Slovenya U21 maç yayını" aramalarını yapmaya başladı bile. Taraftarlar, Fransa U21 Slovenya U21 maçını şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Slovenya U21 ve Fransa U21 ülkelerinde kullanılan dillerde arama yaparak ülkelerin ulusal kanallarında bu maçı bulmak mümkün.

Diğer yandan Türkiye dışındaysanız ve Türksat dışında kalan yabancı uyduları gören çanak antenler ile uydu cihazlarına sahipseniz ve/veya yabancı TV yayın platformlarına aboneyseniz, yabancı spor kanalların yayın akışlarını takip edebilir, bu maçı yabancı bir kanaldan farklı dilde izleme yolunu seçebilirsiniz.

Maçı internet üzerinden kaçak yayınlarla izlemek isteyenler için ise sporseverlerin çokca başvurduğu yayın siteleri justintv, lshunter, netspor12, netspor23 ve netspor27 olarak öne çıkıyor. Ancak internet üzerinden yapılan bu kaçak yayınlara itibar etmemenizi öneririz. Bu yayınlar yayıncı kuruluşların maç yayınlarını yurt içi ve yurt dışından izinsiz bir şekilde internete aktarılması şeklinde gerçekleşmektedir. Bu yayınları yapan siteler, kötü yayın kalitesi ile maçı 5 dakikaya varan gecikmelerle aktarmaktadır. Aynı zamanda bu sitelerde uygunsuz reklamlarla, kimlik dolandırıcılığı, bilgisayara spam/virüs bulaştırma gibi sorunlarla da karşı karşıya kalabilirsiniz.

Bu haber arama motoru sorgulama kelimeleri üzerinden kullanıcıların bilgi ihtiyacını karşılamak ve yasadışı durumlardan korumak üzere hazırlanmıştır.