Futbolcular, Karaveli ile derbiye çıkma kararından memmun!

Futbolcular, Karaveli ile derbiye çıkma kararından memmun!

İletişimi çok kuvvetli olduğu için futbolcuların psikolojisini kısa sürede düzeltti. Takımda oluşturduğu sinerjiyle yönetimin derbide de kendisiyle devam etmesini sağladı

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş efsane futbolcusu ve geçen sezonun çifte kupalı şampiyonu Sergen Yalçın'ı kaybetti ama çok değerli bir teknik adam kazandı. Altyapı hocası olan Önder Karaveli, camiadan yetişmenin verdiği motivasyonla takımın havasını kısa sürede pozitife çevirdi. Sadece oyunda yaptığı müdahalelerle değil, maç önü ve sonrası açıklamalarıyla da örnek bir Beşiktaşlı duruşu sergileyerek taraflı tarafsız spor kamuoyunun takdirini kazandı. Altyapı oyuncularıyla çalışması sayesinde iletişimi çok kuvvetli olan Karaveli, psikolojisi son haftalardaki skorlar sebebiyle altüst olan futbolcuları kısa sürede kendine getirdi ve motivasyonlu bir ekip ortaya çıkardı.

FUTBOLCULAR DA MUTLU

Önder Karaveli'nin bu etkisini yönetim de es geçmedi. Fenerbahçe ile Kadıköy'de oynanacak kritik derbi öncesinde yeni bir teknik direktörün yetiştirilmesi hedefleniyordu. Kayserispor maçı içinde ve sonrasında Karaveli önderliğindeki takımın yakaladığı sinerji dikkatlerden kaçmadı. Bu havanın derbide de kullanılması için Önder Hoca'yla “şimdilik yola devam” edildi. UEFA-Pro lisans sahibi olan 47 yaşındaki teknik adamın görevine devam etmesi takımda da sevince yol açtı. Futbolcuların çok sevdiği Karaveli ile derbiye çıkma kararına mutlu oldukları öğrenildi. (Türkiye Gazetesi - Murad Tamer)