G.Saray, Beşiktaş'ın da listesinde yer alan Welbeck'in peşinde

G.Saray, Beşiktaş'ın da listesinde yer alan Welbeck'in peşinde

Galatasaray, hücum bölgesini güçlendirmek için yoğun çaba harcıyor. Sarı-kırmızılılar, Beşiktaş'ın da transfer listesinde yer alan Arsenal’in golcüsü Danny Welbeck’i gündemine aldı.

Ajans Beşiktaş - Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkmak adına iyi bir kadro oluşturmayı hedefleyen Galatasaray’da ilk hedef forveti güçlendirmek. UEFA Finansal Fair play anlaşması nedeniyle Gomis’i satma planları yapan sarı-kırmızılılar, Fransız futbolcunun ayrılma ihtimaline karşılık B planını hazır tutuyor. Gomis satılmazsa dahi, alınacak iyi bir golcüyle hücum hattı güçlendirilmiş olacak.

Gündemine bir çok oyuncu gelen Galatasaray’ın, son olarak İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal’in forveti Danny Welbeck ile ilgilendiği öğrenildi. 1 yıllık sözleşmesi kalan Welbeck için önce satın alma, olmazsa kiralama teklifinde bulunacak olan sarı-kırmızılılar, Arsenal’in yeni teknik direktörü Unai Emery’nin futbolcu ile ilgili karar vermesini bekleyecek.

Danny Welbek için Beşiktaş'ın da devrede olduğu biliniyor. Siyah-beyazlı takım devre arasında da Arsenal'in kapısını Welbeck için çalmıştı. (Fanatik)

Etiketler :