Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz "İnşallah Beşiktaş gibi...".

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz "İnşallah Beşiktaş gibi...".

Galatasaray Kulübünün 26 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilen olağan genel kurulunda yeniden başkanlığa seçilen Mustafa Cengiz yönetimi, mazbatalarını aldı.

Ajans Beşiktaş - Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz mazbata töreni sonrası merak edilenleri yanıtladı. Mustafa Cengiz'in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde;

"UEFA ile her gün görüşüyoruz. UEFA, Fenerbahçemize Beşiktaşımıza nasıl yaklaştıysa bize de aynı şekilde yaklaşıyor. İnşallah Avrupa'da Beşiktaş performansı sergileriz."

Şampiyonlar Ligi'nin önemli bir gelir kapısı olduğunu dile getiren Mustafa Cengiz, "Gruplara kalıp, galibiyet bile alamazsanız 35 milyon avro gelir elde ediliyor. Bu da 200 milyon lirayı aşan bir rakam. Eğer Beşiktaş gibi gruplardan çıkılabilirse, onların başarısını da kutluyorum, 50 milyon avroya yakın gelir hedefliyoruz. Hedefimiz, Real Madrid'in, Barcelona'nın, Bayern Münih'in yerini almak. İnşallah biz de o finalleri görür ve kazanırız. Bu bizim en büyük rüyamız. İnşallah bir gün gerçekleşir" diye konuştu.

 

 

.

Etiketler :