Galatasaray, Beşiktaş'ın eski yıldızı Vincent Aboubakar'ı kadrosuna katmak için girişimlere başladı

Galatasaray, Beşiktaş'ın eski yıldızı Vincent Aboubakar'ı kadrosuna katmak için girişimlere başladı

Yeni sezonda kaliteli bir kadro oluşturmak isteyen Galatasaray, Beşiktaş'ın eski yıldızı Aboubakar'ı listesisine aldı.

Ajans Beşiktaş - Listesinde, Haris Seferovic, Umut Bozok ve Artem Dzyuba gibi isimler bulunan Galatasaray, Aboubakar'ı listesine aldı

G.SARAY'DAN ABOUBAKAR BOMBASI!

Galatasaray, Beşiktaş'ın eski yıldızı Vincent Aboubakar'ı kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Sarı kırmızılılar, Kamerunlu golcüyü Türkiye'ye yeniden dönmesi için ikna etmeyi başardı. Forvet transferinde birçok isimle görüştüğü iddia edilen sarı - kırmızılıların, hedef şaşırttığı iddia edildi.

Galatasaray'ın, transferin ilk gününden bu yana Vincent Aboubakar'ı kadrosuna katma peşinde olduğu öne sürüldü. Suudi Arabistan takımlarından Al-Nassr'da forma giyen 30 yaşındaki oyuncunun, Al-Nassr'da yüksek bir ücret kazanmasına rağmen mutsuz olduğu belirtildi. Aslan, Aboubakar'a yıllık 3 milyon Euro seviyelerinde bir ücret teklif etmeyi planlıyor.

Galatasaray Aboubakar'a 4 yıllık da kontrat önerecek

Galatasaray, Aboubakar transferiyle birlikte santrfor noktasında yaşanan krizi çözecek. Güncel piyasa değeri 7 milyon Euro olan Kamerunlu, 2016-2017 ve 2020-2021 sezonlarında Beşiktaş forması giymişti.

Aboubakar, siyah beyazlı takımla 2 şampiyonluk yaşadı

1.84 boyundaki futbolcunun kulübüyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Aboubakar, geçen sezon Al-Nassr'da 24 maça çıktı. Yıldız isim 24 maçta 8 gol attı. Ayrıca 4 de asist yaptı. Aboubakar kariyerinde, Porto, Cotonsport, Lorient ve Valenciennes takımlarında da forma giydi. (Fotomaç)