Galatasaray, Caner Erkin için teklifini artırdı

Galatasaray, Caner Erkin için teklifini artırdı

Süper Lig'de güç dengelerini yakından ilgilendiren Caner Erkin transferinde düğüm çözülüyor. Yıldız oyucu son kararını verdi. İşte detaylar...

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Caner Erkin'in transferi konusunda sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

FENERBAHÇE, GALATASARAY VE BAŞAKŞEHİR İDDİALARI 

Deneyimli sol bekin ismi önce Fenerbahçe, ardından Galatasaray ve son olarak Medipol Başakşehir'le anılmıştı.

OĞLU 'İSTANBUL' DEMİŞTİ 

Hatta Caner Erkin'in 9 yaşındaki oğlu Çınar'a babasının hangi takıma gideceği sorulunca "Fener ya da Galatasaray ama İstanbul'da kalacağı kesin" cevabını vermişti.

MERT HAKAN'IN ÜCRETİ İŞLERİ DEĞİŞTİRMİŞTİ 

Caner Erkin'in, Mert Hakan Yandaş'a ödenecek ücreti duyduktan sonra Fenerbahçe'den iyileştirme istediği, ret cevabı alınca da transfer masasından kalktığı öne sürülmüştü.

GALATASARAY'LA 2+1 YILLIĞINA ANLAŞTI İDDİASI 

Milli futbolcunun bu olayın ardından ise Galatasaray'la 2+1 yıllık sözleşme için anlaşmaya vardığı iddia edilmişti.

AHMET NUR ÇEBİ AÇIKLAMIŞTI 

Bu gelişmelerin ardından Spor Arena'ya konuşan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Bütün futbolcularla tek tek görüşüyoruz fakat Gökhan ve Caner’in özverili davranmaları bizleri çok mutlu etti. En olumlu yaklaşımı bu iki oyuncudan gördük. Önümüzdeki günlerde tekrar masaya oturacağız. Gökhan ve Caner’in kalmaları konusunda oldukça iyimseriz” ifadelerini kullanmıştı.

YILLIK 800 BİN AVRO 

Ahmet Nur Çebi'nin bu sözlerinin ardından mevcut sözleşmesi kapsamında 1.7 milyon avro kazanan Caner Erkin'in 800 bin avroluk teklifi kabul etmeye yakın olduğu yorumları yapılmıştı ancak Galatasaray yeniden harekete geçti.

GALATASARAY'DAN YENİ HAMLE 

Ttransfer çalışmalarına lig bitmeden başlayan ve yeni sezon kadrosunu büyük ölçüde şekillendiren Galatasaray’dan sürpriz bir hamle daha geldi.

YABANCI SINIRI SONRASI GÜNDEM CANER ERKİN 

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından alınan yabancı kısıtlama kararı nedeniyle kadroya yerli takviyesi yapmaya çalışan Sarı-Kırmızılılar, gözünü Beşiktaş’la sözleşmesi bitecek olan Caner Erkin’e çevirdi.

HAFTAYA MASAYA OTURULACAK 

Teknik patron Fatih Terim’in talebi üzerine harekete geçen Sarı-Kırmızılılar, 31 yaşındaki sol bekle bu hafta masaya oturacak.

CANER GELİRSE SARACCHI YOLCU 

Taraflar anlaşma sağlarsa, flaş bir ayrılık da yolda. Leipzig’den 1.5 sezonluğuna kiralanan Saracchi’nin mukavelesi feshedilebilir.

İLK 11 GARANTİ GİBİ 

Böylece ilk 11’de yer alması gereken en az 3 yerliden biri Caner Erkin olabilir.

BU SEZON ASİSTE DOYDU 

Fatih Terim’le uzun yıllar Milli Takım’da da çalışan Caner Erkin, bu sezon Beşiktaş formasıyla 37 maçta 4 gol 12 asistlik bir performans ortaya koydu.

FATİH TERİM DEVREYE GİRİNCE BİTTİ 

Fenerbahçe’nin de transfer gündeminde yer alan tecrübeli futbolcu, özellikle Fatih Terim’in devrede olması nedeniyle Galatasaray’a oldukça sıcak bakıyor. (Hürriyet)

Etiketler :