Galatasaray'ı değil Beşiktaş'ı seçmesinde Şampiyonlar Ligi faktörü

Galatasaray'ı değil Beşiktaş'ı seçmesinde Şampiyonlar Ligi faktörü

Beşiktaş, kaleci olarak bonservisi Sevilla'da olan Sergio Rico'nun ismi gündeme geldi. 26 yaşındaki İspanyol kaleci ile Galatasaray'ın da ilgilendiği öğrenildi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ın 4 maç sonunda Şampiyonlar Ligine kalma ihtimalinin doğması transferde rotasının bir anda değişmesine neden oldu... PSG’de kiralık olarak forma giyen Sergio Rico ile temas kuruldu. Oyuncunun menajeri Miguel Alfaro, Beşiktaş’ın teklifini araya Galatasaray’ı da katarak, "Beşiktaş ve Galatasaray'ın bir kaleci aradığını biliyoruz. İkisi de önemli bir seçenek. Ama Sergio şu anda PSG ile Şampiyonlar Ligi oynamaya odaklanmış durumda. Şampiyonlar Ligi'nin bitiminden sonra Sevilla ile konuşacağız. Sergio Rico hakkında olumlu bir algı var. Türkiye?.. Türk takımlarıyla tanışmak büyük bir ilerleme olabilir. Onun için iyi bir hedef olabilir. Bu ülkedeki Galatasaray ve Beşiktaş gibi büyük kulüplerin ilgi göstermesi önemli'' şeklinde açıkladı.

Beşiktaş’ın Sergio Rico için Galatasaray’dan daha hızlı davrandığı ve bonservisini elinde bulunduran Sevilla ile temasları sıklaştırdığı bildirildi. PSG’nin opsiyon hakkını kullanmayacağı Rico’nun da Beşiktaş’ı Şampiyonlar Ligi için tercih ettiği bildirildi. (Fotospor)

Etiketler :