Galatasaray'ı tebrik eden TFF, geçen sene Beşiktaş'ı kutlamış mıydı?

Galatasaray'ı tebrik eden TFF, geçen sene Beşiktaş'ı kutlamış mıydı?

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi D Grubu son hafta maçında kendi sahasında Porto'ya 3-2 yenildi.

Ajans Beşiktaş - Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Galatasaray, kendi sahasında Porto'ya 3-2 yenildi. Grubun diğer maçında Schalke, Lokomotiv Moskova'yı 1-0 mağlup etti ve Sarı-Kırmızılı ekip grubu 4 puanla 3. sırada bitirerek UEFA Avrupa Ligi'ne katılmaya hak kazandı. Porto ve Schalke, Devler Ligi'nde son 16'ya kaldı. Lokomotiv Moskova ise grubu 3 puanla sonuncu tamamladı.

Spor medyası Galatasaray'ın mağlubiyetini başlıklarda kullanmak yerine UEFA Avrupa Ligi'ne geçişini görmeyi tercih etti. Spor basını "Aslan, Avrupa Ligi'nde" gibi başlıklarla G.Saray'ın maç haberine sayfalarında yer verdi.

Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu da Galatasaray'ı tebrik eden bir mesaj yayınladı. TFF, sosyal medyadan yayınladığı mesajla, Fatih Terim yönetimindeki takımla grubunda 4 puan toplayabilen Galatasaray'ı kutladı.

Peki aynı TFF, geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde Türk takımları içinde rekorlar kıran ve grubundan nağmağlup olarak çıkan Beşiktaş'ı kutlamış mıydı?

Cevap, evet! Fakat küçük bir farkla;

TFF, Beşiktaş için internet sitesine bir tebrik yazısı koymuş ve maçtan sonraki gün "Beşiktaş'ı kutlarız" başlığı ile sade bir kutlama mesajı paylaşmıştı.

g1.jpg

 

TFF, Galatasaray için ise "Tebrikler Galatasaray" diye başlayan bir metni, sosyal medyadan paylaştı.

g2.jpg

 

Aradaki fark net. Yorum sizin...

 

Etiketler :