Gareth Bale, Şampiyonlar Ligi finalinin ardından Karius'a ne dediğini açıkladı

Gareth Bale, Şampiyonlar Ligi finalinin ardından Karius'a ne dediğini açıkladı

Geçtiğimiz sezonki Şampiyonlar Ligi finalinde Liverpool’u 3-1 yenerek kupayı müzesine götüren Real Madrid’in yıldız oyuncusu Gareth Bale, o gece 2 kez geçtiği kaleci Loris Karius’u maç sonu teselli eden ilk isim olmuştu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’a bu sezon kiralık olarak gelen Loris Karius, geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi’nde eski takımı Liverpool ile finale çıkmış fakat kalesini gole kapatamamıştı.

3-1’lik skorla mağlubiyet yaşayan Liverpool’da bütün eleştiri okları Loris Karius’a çevrilmişti. İlk golde, topu takım arkadaşına doğru atmak isterken önündeki Benzema’ya çarptırmıştı. İkinci gol tamamen Bale’nin üstün yeteneğinin ürünü bir rövaşataydı. Son golde ise Bale’nin şutunda topu kendi kalesine doğru yumruklayan Karius, o gece yaşadığı talihsizliklerden ötürü büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Maç sonu gözyaşlarına hakim olamayan Karius’a ilk destek takım arkadaşlarından değil, kendisine 2 gol atan Gareth Bale’den geldi.

29 yaşındaki Gallerli kanat oyuncusu, “Ona başını dik tutmasını söyledim. Herkes hata yapar, finalde hata yapmak şanssızlıktan başka bir şey değil. Bence dışardan izlendiği kadar da kötü bir performans göstermedi.” açıklamasında bulundu. (FourFourTwo)

Etiketler :