Gary Medel arkadaşlarından özür diledi!

Gary Medel arkadaşlarından özür diledi!

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Gary Medel, Alanyaspor maçında yaşananlarla iglili olarak teknik heyet ve takım arkadaşlarıyla konuştu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın, Süper Lig'in 10. haftasında karşı karşıya geldiği Alanyaspor maçında son dakikalarda oyuna girmeyen Gary Medel, takım arkadaşlarından ve teknik heyetten özür diledi.

Gary Medel maçtan sonra yenilen yemekte önce teknik heyetten ardından da takım arkadaşlarından yaptığı davranış nedeniyle özür diledi. Medel ayrıca böyle bir şeyin bir daha yaşanmayacağını söylediği de öğrenildi.

Alanyaspor - Beşiktaş maçının bitimine 2-3 dakika kala kale arkasında ısınmaya devam eden oyuncular kulübeye doğru yöneldi. O esnada defansif bir hamle yapmak için Medel'i oyuna almak isteyen Şenol Güneş, Şilili oyuncuyu kulübeye çağırdı.

Sportif Direktör Ali Naibi ve ve Şenol Güneş'in ısrarlı çağrısına rağmen hızlanmayan Medel, kulübeden yapılan koş emrine de uymadı. Oyuncusunun yürüyerek kulübeye geldiğini gören Şenol Güneş, kararını değiştirerek Necip Uysal'ı oyuna aldı.

SOYUNMA ODASINA GİTTİ

Üstünü çıkartarak oyuna girmeye hazırlanan Medel ise hamlenin ardından sakinliğini korudu. Maç bitince bütün yedekler dahil oyuncular saha ortasında sevinirken, Medel tek başına direkt soyunma odasına gitti. (Futbol Arena)

Etiketler :